ESTETİK OPERASYONU FENOMENİN SONU OLDU

ESTETİK OPERASYONU FENOMENİN SONU OLDU
27 yaşındaki sosyal medya fenomeni Neşe Özkan, 5 saat süren karın gerdirme ameliyatından sağ çıkamadı.

Bursa'da 8 yıl önce evlenen Neşe Özkan, bir arkadaşının önerisiyle, polis memuru eşi İskender Özkan ile birlikte İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesindeki özel bir hastaneye giderek, karın germe ve göğüs küçültme ameliyatı olmaya karar verdi.

Aw353731 01

Arkadaşının personel indirimi teklifini değerlendiren Özkan, hastaneye başvurdu. Ancak yaklaşık 5 saat süren ameliyat sonrası Neşe Özkan'ın kalbi durdu. Doktorların tüm çabalarına rağmen, 2 çocuk annesi genç kadın hayatını kaybetti. Acı haberi alan yakınları hastaneye koşarken, Özkan'ın cenazesi Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki babaevine getirildi.

17 yaşında kalbinde delik olduğu için ameliyat geçiren Neşe Özkan’ın, estetik operasyon için eşi İskender Özkan ile gittiği hastanede, doktorlara kalbinde daha önce bir sorun yaşadığını belirttiği iddia edildi. Ancak buna rağmen Özkan, ameliyata alındı. Ameliyat sonrası, kalbinin birkaç kez durduğu belirtildi.

Aw353731 07

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 156 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.