Muğla’nın yol haritası açıklanacak Muğla’nın yol haritası açıklanacak

Muğlaspor Sportif Direktörü Abdullah Eskihisarlı sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile görev süresinin dolduğunu bildirdi.

Sinem Korkmaz

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile görev süresinin bittiğini bildiren Muğlaspor Sportif Direktörü Abdullah Eskihisarlı, "Yarı final maçında futbolcularımızın sergilediği oyunu kendilerine yakıştıramadım" dedi.

Eskihisarlı vedasını şu sözlerle duyurdu, "15 Haziran 2019 tarihinde Muğlaspor Yönetim Kurulu tarafından Sportif Direktör olarak göreve getirildim. O tarihten bu yana kulübümüzün hedefleri doğrultusunda canla, başla gece-gündüz demeden çalıştığıma inanıyorum. Göreve getirdiğimiz teknik ekibimiz, başta tenik direktörümüz Hasan Şermet olmak üzere hep birlikte uyum içinde, en iyi şekilde çalışmaya gayret ettik. Sezon başında koyduğumuz Play-off hedefimize ulaşmayı başardık. Futbolcularımızın sezon başından beri sergiledikleri oyun bizleri bu noktaya kadar getirdi. Ancak oynadığımız yarı final maçında futbolcularımızın sergilediği oyunu kendilerine yakıştıramadığımı da belirtmek isterim. Başta Yönetim Kurulu olmak üzere yeşil-beyaz renklere gönül vermiş tüm taraftarlarımıza, camiamıza teşekkürlerimi sunuyorum. Görevimi en iyi şekilde yaptığıma inanıyorum. Sağlıcakla kalın."

Editör: Gazete Muğla