En son zam gelmişti: İşte TOGG'un ekim ayında satılacağı flaş rakam

En son zam gelmişti: İşte TOGG'un ekim ayında satılacağı flaş rakam
Türkiye'nin ilk yerli ve milli arabası olarak bilinen TOGG'a bilindiği üzere Temmuz ayında zam gelmişti. İşte yerli aracın ekim ayında satılacağı rakamlar.

Bilindiği üzere ülkemizde araç fiyatları gerek döviz rakamlarının yükselmesi gerekse de vergi fiyatlarındaki değişimler nedeniyle hızla artmaya devam ediyor. Bu noktada vatandaşlar Türkiye'de üretilen TOGG'u yakından takip ediyor. TOGG fiyatları bilindiği üzere piyasaya sürülür sürülmez enflasyondaki rakamlar nedeniyle hemen zamlanmıştı. Ekim ayının gelmesiyle birlikte TOGG'un yeni fiyatları merak edilirken arabanın fiyatı resmi olarak açıklandı.

TOGG (Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu), Türkiye’nin yerli ve milli otomobil girişimidir. Türkiye’nin ilk yerli otomobil markası olma hedefiyle kurulan TOGG, Türk sanayi ve teknoloji şirketlerinin ortak girişimi olarak faaliyet göstermektedir. TOGG, Türkiye’nin yerli ve milli otomobilini tasarlayıp üretme hedefiyle yola çıktı. Şirket, elektrikli ve otonom sürüş teknolojilerine odaklanarak, ileri teknoloji ve sürdürülebilirlik ilkelerini benimsemektedir. Hemen hemen günümüz teknolojilerinin hepsini ve hatta fazlasını kullanıcısına sunan TOGG, renkleri ve tasarımı ile de son derece göz alıcı. Kapadokya, Oltu, Kula, Gemlik…vb. renkleri ile dikkat çeken model, ülkemiz bölgelerinden aldığı isimler ile yolculuğuna devam ediyor. Şu anda seri üretimde banttan inen ve satışa sunulan T10X modelinin fiyat listeleri de netleşmiş oldu.

İŞTE SON FİYATLAR

V1 RWD Standart Menzil
1.227.500 ₺
V2 RWD Standart Menzil
1.329.500 ₺
V2 RWD Uzun Menzil
1.563.500 ₺

(HABER MERKEZİ)

Bu haber toplam 2670 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum