EMEKLİLERİN ELLERİNE NAKİT OLARAK KAÇ TL GEÇECEK?

EMEKLİLERİN ELLERİNE NAKİT OLARAK KAÇ TL GEÇECEK?
Emekli maaş promosyonu kampanyası ile Halkbank’ın emeklilere yaptığı ödemelere ve kampanyaya ilişkin açıklama geldi. Emeklilerin ellerine nakit olarak kaç TL geçecek?

Halkbank emekli müşteri sayısı bakımından Türkiye’nin en önde gelen bankaları arasında yer alıyor. Bundan dolayı Halkbank’ın emekli kampanyaları oldukça çeşitli olabiliyor. Bankanın emekli müşterilerine zaman zaman jest yaptığı da biliniyor. Emekli maaş müşterilerine sağlanan imkanlar ise bir paket halinde kampanya olarak ilan edildi.

Halkbank tarafından emeklilere ödemesi yapılacak olan promosyon tutarları belirlendi. Bu tutarlar SGK ile yapılan protokol esas alınarak tespit ediliyor. Halkbank emeklilere şu ödemeleri yapacak:

-Emekli maaşı 3.500 TL’ye kadar olanlara: 3.000 TL

-Emekli maaşları 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara: 3.500 TL

-Emekli maaşları 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara: 4.500 TL

-Emekli maaşları 10.000 TL ve üzerinde olanlara: 5.000 TL

İHTİYAÇ KREDİSİ VERİLİYOR

3276840.jpg

Emeklilere Halkbank’ın jesti ise mini mutlu emekli kredisi oldu. 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi verileceğini duyuran Halkbank bu konuda mali şartları da açıkladı. Bu kredinin aylık faiz oranı yüzde 3,85 olarak uygulanıyor. Emekli müşteriler bu kredi için 302 TL aylık taksit ödüyorlar. Bir talimat veren emekli müşteriler kredi taksitlerinin emekli maaşlarından her ay otomatik olarak kesilmelerini sağlayabiliyorlar.

TOPLAM 10.000 TL ÖDENİYOR!

Halkbank’ın emekli kampanyası kapsamında emekli müşterilere 5.000 TL emekli maaş promosyonu ve 5.000 TL de emekli ihtiyaç kredisi olmak üzerine 10.000 TL ödeme yapılıyor. Bu para kısa bir süre içerisinde emeklilerin banka hesaplarına yatarken bunun yapılması gereken emekli maaşının Halkbank’a taşınması ve bu banka ile müşteri arasında 3 yıl süreli emekli maaş promosyonu sözleşmesinin imzalanması oluyor. Bunu yapan emekli müşteriler ödemelerini anında alıp paralarını kullanabiliyorlar.

Kaynak:HABER MERKEZİ

Bu haber toplam 1016 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.