SGK, Türkiye genelindeki Bağkur emeklilerine kaplıca hizmetinin bedava olacağını açıkladı. Bu uygulama, emeklilerin sağlığı ve mutluluğu için önemli bir fırsat sunuyor. Kaplıcalar, sıcak su kaynakları ile sağlık sorunlarını hafifletme konusunda etkili bir yöntem olarak öne çıkıyor. Emeklilerin kaplıcalardan yararlanabilmesi için bir doktor raporu alması gerekecek ve bu rapor SGK tarafından onaylanacak. Onaylı rapor, 6 ay boyunca geçerli olacak ve emekliler bu süreçte kaplıca imkanlarından ücretsiz olarak yararlanabilecekler.

Thumbs B C 906F422Fbcaac73861Df6D4D29Ac6175

Emekli maaşları komple değişti! İşte maaşlarına ek yatmadı beklenen para Emekli maaşları komple değişti! İşte maaşlarına ek yatmadı beklenen para

Emeklilerin bu hizmetten yararlanabilmesi için doktordan bir rapor almaları gerekiyor. Bu rapor, SGK tarafından onaylanacak ve 6 ay boyunca geçerli olacak. Bu süre içinde emekliler kaplıcalara ücretsiz gidebilirler.
Bu düzenleme, emekliler için hem sağlıklarına iyi gelecek hem de onları mutlu edecek. Kaplıcalar sayesinde emekliler, daha sağlıklı ve mutlu bir hayat yaşayabilirler.

Thumbs B C A5Edb49F1718Afbbdf636906E749Ac90

Haber Merkezi

Kaynak: HABER MERKEZİ