Ünlü Oyuncu Erkan Petekkaya, Muğla'nın Fethiye ilçesindeki Dünyaca Ünlü Göcek'teki çok sayıda yerin Muğla Turizm Çevre Vakfı MUÇEV) aracılığıyla şirketlere kiralandığını belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi.

whatsapp-image-2024-06-02-at-11-41-05.jpeg

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ünlü Oyuncu Erkan Petekkaya, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Sayın Cumhurbaşkanım. Eminiz ki ülkemiz içerisinde boğuştuğunuz birçok sorun var. Ama Göcek ülkemizin cenneti, gözbebeğidir. Bizim gözbebeğimize bazı firmalar MUÇEV vasıtasıyla kiralayıp Göcek'teki yerlileri gerçek toprak sahiplerini çeşitli katakullilerle kandırmaya çalışıp ve ellerindeki bütün serveti, sevgilerini, memleketlerine duydukları saygıyı, hepsini bu şirket yok etmiştir"

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN YARDIM İSTEDİ

Göçmen kuşlar Fethiye'de gözlemlenecek Göçmen kuşlar Fethiye'de gözlemlenecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yardım isteyen Petekkaya, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Ben 20 yıldır Göcek'teyim bu sahildeki teknecilerin ve buradaki gerçek sahiplerin haklı olduğuna inanıyorum. Onlar adına sizden yardım rica ediyorum. Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor. Son olarak Sayın Cumhurbaşkanım ben Göcek'teki tüm tekne sahiplerinin, buranın gerçek sahiplerinin bu insanlar olduğuna inanıyorum. Sizden onlar adına yardım rica ediyorum. Amerikalıların Kızılderililere yaptıklarını şimdi burada yapıyorlar"

Petekkaya, Göcek'teki yaşayan vatandaşların çeşitli hilelerle kandırıldığını ve servetlerinin yok edildiğini anlatarak, şunları ifade etti:

“Tekne sahipleri ve gerçek sahipler adına yardım talep ediyorum. Amerikalıların burada kredi faaliyetlerine devam ediyor. Sayın Cumhurbaşkanım eminiz ki ülkemiz içerisinde boğuştuğunuz bir çok sorun var. Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor Göcek'te"

whatsapp-image-2024-06-02-at-11-41-05-1-001.jpeg