DP İl Başkanı Koylu mazbatasını aldı

 MUHABİR
Geçtiğimiz günlerde yapılan il kongresinde güven tazeleyerek yeniden Demokrat Parti İl Başkanlığına seçilen Atınç Koylu mazbatasını aldı. İl Başkanı Koylu, “Bizim partimizin logosunu at. Biz de arap atı gibi sonradan yavaş yavaş açılacağız ama sağlam açılacağız” dedi.

whatsapp-image-2024-10-03-at-15-27-01-2.jpeg

26 Eylül Perşembe günü yapılan il kongresinde yeniden il başkanlığına seçilen Atınç Koylu mazbatasını alarak ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Mazbata töreni sonrası bir açıklama yapan İl Başkanı Koylu, kendisine destek veren herkese teşekkür etti. İl Başkanı Koylu çok çalışarak başarılı işlere imza atmak istediklerini belirterek, “26 Eylül günü, Perşembe günü Muğla'da Demokrat Parti Muğla İl Kongresi'ni gerçekleştirmiştik. Bu süreç zarfında da delegelerimiz bu görevi bana ve bizim yönetim kurulu arkadaşlarımıza verdi. Bugün de İlçe Seçim Kurulu tarafından hazırlanmış olan mazbatayı teslim aldık ve bu süreçte resmi olarak da görevimize başlamış olduk. İnşallah önümüzdeki dönemde Türkiye'de merkez saha toparlamak için, öncelikle Muğla'dan ki Muğla merkez sahanın her zaman tarihte kalesi olmuştur, bunu bu bölgeden başlayarak dalga dalga Türkiye'ye yayma azmi ve inancı içindeyiz. Ben bu süreçte bana destek veren bütün arkadaşlarıma, bütün delegelerimize, oy veren vermeyen bütün partilerimize, delegelerimize ve gerçekten hiçbir zaman benden desteğini esirgemeyen, burada huzurumuzda bulunan yönetim kurulu üyesi, disiplin kurulu üyesi ve büyük kongre delegesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Önümüzdeki dönemde kademe kademe, biraz böyle hani malum bizim partimizin logosunu at ya, biz de arap atı gibi sonradan yavaş yavaş açılacağız ama sağlam açılacağız” diye konuştu.

Bu haber toplam 59 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.