Fethiye Haberleri

Doğalılar, Üniversite Gezisinde

Doğa Koleji, İzmir’e üniversite tanıtım amaçlı gezi düzenledi. Tanıtım gezisinde İzmir Ekonomi Üniversitesi ve Ege Üniversitesi öğrencilere tanıtıldı.Doğa Koleji Fethiye Kampüsü Lise öğrencileri üniversite gezilerine...

Doğa Koleji, İzmir’e üniversite tanıtım amaçlı gezi düzenledi. Tanıtım gezisinde İzmir Ekonomi Üniversitesi ve Ege Üniversitesi öğrencilere tanıtıldı.

Doğa Koleji Fethiye Kampüsü Lise öğrencileri üniversite gezilerine İzmir ile başladı. Sadece Türkiye’nin değil aynı zamanda dünyanın seçkin üniversitelerine de öğrencilerini hazırlayan Doğa Koleji, İzmir Ekonomi Üniversitesi ve Ege Üniversitesi gezileriyle üniversite gezilerinin ilkini gerçekleştirdi. Öğrenciler gezinin ikinci gününde de Kuşadası, Efes, Şirince ve Nesin Matematik köyünü gezerek hem öğrendiler, hem eğlediler.

Doğa Koleji Fethiye Kampüsü Kurucusu İbrahim Erdem, “Öğrencilerimize üniversite tanıtım gezilerinin öğrencilerimizin kariyer planlarını yapmalarında yardımcı ve seçimlerinde yol gösterici olduğuna, aynı zamanda üniversite kültürü, olanakları, bölümler, öğrenci yaşamı vb. konularda yerinde bilgiler edinmenin öğrencilerimizin motivasyonlarının arttığına, bakış açılarının daha da genişlediğine inanıyoruz.”

Üniversite tanıtım gezisinde Doğa Koleji öğrencilerine üniversite kütüphanesi, kapalı spor salonu ile sportif alanlar, gençlik merkezi, Rektörlük Konferans Salonu, Merkez kampüs gezdirilerek öğrencilere açıklayıcı bilgiler verildi.