Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, dün gece ise Menteşe Kaymakam Vekili Ula Kaymakamı Mehmet Rıdvan Doğan, Muğla Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük ve Muğla Emniyet Müdürü Ali Canbolat ile birlikte ekiplerin 2 gündür alevlerle mücadele ettiği Menteşe İlçesinin Kıran Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.
Devletin tüm imkanlarıyla vatandaşlarının yanında olduğunu belirten Vali Dr. İdris Akbıyık "Hepimize geçmiş olsun. Devlet millet el ele tek yürek olarak hep birlikte yangını bir an evvel kontrol altına almak için gece gündüz demeden insan üstü bir gayretle yangınla mücadele ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Vali  İdris Akbıyık,  orman yangınına müdahale eden ekiplere tankerle su taşıyan vatandaşları ziyaret etti ve teşekkür ederek kolaylıklar diledi.

Muğla'da özel düzenek ile saka kuşlarını yakalayan avcıya 32 bin 432 lira ceza Muğla'da özel düzenek ile saka kuşlarını yakalayan avcıya 32 bin 432 lira ceza

Akbıyık, Devlet Millet El Ele anlayışıyla hep birlikte tek yürek olarak yangınla mücadele edildiğine işaret ederek "Yangınla mücadeleye önemli katkı sunan, yüreği yeşil vatan aşkıyla atan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum " dedi.

Muhabir: KENAN GÜRBÜZ