Gündem

Dehşet: İki Çocuğunu Boğarak Öldürdü!

Kocaeli'nde 45 yaşındaki Murat R., iki çocuğunu boğarak öldürdü. Korkunç cinayetin ardından Murat R., çocuklarının fotoğraflarını çekip annesine gönderdi ve ardından polise teslim oldu.

Murat R., 13 yaşındaki kızı Beril Yağmur ve 10 yaşındaki oğlu Yunus Emre'yi, Körfez ilçesindeki evinde boğarak öldürdü. Cinayetin ardından Murat R., çocuklarının fotoğraflarını çekip annesine gönderdi ve ardından polise teslim oldu.

Polis Olay Yeri İncelemesi Yaptı

Polis ekipleri olay yerine gelerek inceleme başlattı. Yapılan incelemede, Beril Yağmur ve Yunus Emre'nin boğularak öldürüldüğü tespit edildi.

Çocukların Babası Tutuklandı

Cinayetin ardından Murat R., emniyetteki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Anne: "Çocuklarımın Acısını Hiçbir Şey Dindirmez"

Çocuklarını kaybeden anne Merdiye R., ise olayla ilgili şunları söyledi: "Çocuklarımın acısını hiçbir şey dindirmez. Murat, çocuklarımın ve benim hayatımızı kararttı. Onun en ağır cezaya çarptırılmasını istiyorum."

Olay Büyük Tepkilere Yol Açtı

Kocaeli'nde yaşanan vahşet olayı, Türkiye'de büyük tepkilere yol açtı. Sosyal medya kullanıcıları, çocuklara karşı şiddeti kınayarak, en ağır cezaların uygulanmasını talep etti.

Dava Süreci Devam Ediyor

Kocaeli 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, Murat R.'nin cezai ehliyetinin olup olmadığının tespiti için ATK'ya gönderilmesine karar verildi. Tutukluluk halinin devamına ve duruşmanın ertelenmesine karar verildi.

Dava, kamuoyunun yoğun ilgisini çekmeye devam ediyor.