DATÇA’LI MUHTARDAN ANLAMLI KAMPANYA

DATÇA’LI MUHTARDAN ANLAMLI KAMPANYA
 MUHABİR
-Datça’nın Karaköy Mahallesi Muhtarı Halil Hayta’nın Mahallesindeki evlenme çağındaki gençlere destek amacıyla başlattığı, “Gençlerimizin Mutluluğu İçin Sende Destek Ol” kampanyası kısa zamanda amacına ulaştı.

Datça’nın Karaköy Mahallesi Muhtarı Halil Hayta’nın Mahallesindeki evlenme çağındaki gençlere destek amacıyla başlattığı, “Gençlerimizin Mutluluğu İçin Sende Destek Ol” kampanyası kısa zamanda amacına ulaştı ve düğünlerinde kullanılacak olan, masa, sandalye, Mutfak malzemeleri ve soğuk hava deposu kampanya destek olanlar tarafından kısa zamanda temin edildi.
Muhabirimize Karaköy’de daha önce 5 yıl Muhtarlık yaptığını ve 5 yıllık aradan sonra tekrar muhtar seçildiğini anlatan Datça’nın Karaköy Mahallesi Muhtarı Halil Hayta, göreve gelir gelmez mahallenin öncelikli sıkıntılarının, sorunlarının tespiti için azaları ile toplantı yaptığını söyledi.
KAMPANYA BAŞLATTI
Yaptıkları toplantıda, Mahalle sakinleri için öncelikli konunun köyde evlenecek olan gençlerin düğünlerinde kullanılacak olan, masa, sandalye, Mutfak malzemeleri ve soğuk hava deposu olduğu konusunda fikir birliğine vardıklarını anlatan Hayta, Mahallelerinde evlenme çağındaki gençlere destek amacıyla “Gençlerimizin Mutluluğu İçin Sende Destek Ol” kampanyası başlattıklarını söyledi.
Kampanya Mahalle sakinlerin yanı sıra bölgede faaliyet gösteren bazı şirketlerin iş adamlarının da destek verdiğine işaret Muhtar Halil Hayta, kampanyanın kısa zamanda amacına ulaştığını ve düğünlerde kullanılacak olan, masa, sandalye, mutfak malzemeleri ve soğuk hava deposunun kampanya destek olanlar tarafından kısa zamanda temin edildiği söyledi.
SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞIM YAPTI
Karaköy Mahallesi Muhtarı Halil Hayta, sırada Datça Belediyesine Mahallelerinde bulunan düğün salonun üzerini kapattırmak olduğunu söyledi.
Muhtar Hayta’nın yaptıkları çalışmaları anlattığı sosyal medya paylaşımında ise şu ifadelere yer verdi:
“Beş yıl beklemek bana ve aza ekibime yakışmıyor biz vaat vermiyoruz hizmet veriyoruz. Yaklaşık iki buçuk aya sığdırdığımız hizmetler. Arazi yollarımızı yaptırdık, sahildeki köprümüzü bir buçuk metre genişlettik, Şebeke suyu patlaklarına müdahaleyi yaptırdık. Düğünlerde kullanmak üzere 672 sandalyemizi aldık, 118 masamızı aldık. Yedi adet brandamızı yaptırdık ve soğuk hava depomuzu aldık kurduruyoruz. Sahilimizin safranlarını temizlettik ve düğünlerde kullanmak üzere çay sebilimizi de aldık. Tabak, çatal, kaşık, kazan, sini, kepçe, gibi düğünlerde kullanılacak gereçler tamamlanıyor. Vatandaşımızın kullanımına sunulan hizmetler hayırlı olsun bunlar başlangıç bitmek bilmeyen enerji ile müracaatlara devam.”

Bu haber toplam 323 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.