DATÇA'LI BASKETBOLCULAR YUNANİSTAN'IN KOS ADASINDA

DATÇA'LI BASKETBOLCULAR YUNANİSTAN'IN KOS ADASINDA
 MUHABİR
Datça Belediyesi Kız Basketbol Takımı Yunanistan'ın Kos (İstanköy) adasında trafik kazasında hayatını kaybeden yerel basketbolcular Yannis Mavros ve Hristina Hani'nin anısına düzenlenen basketbol turnuvasına katıldılar.

Datça Belediyesi Kız Basketbol Takımı Yunanistan'ın Kos (İstanköy) adasında trafik kazasında hayatını kaybeden yerel basketbolcular Yannis Mavros ve Hristina Hani'nin anısına düzenlenen basketbol turnuvasına katıldıldıkları öğrenildi.

Rodos Müslümanları Kültür ve Kardeşlik Derneği Başkanı Behice Sellavcı’nın organizasyonuyla Datça Belediyesi Kız Basketbol Takımı ilk maçını ev sahibi A.E. Dikeu ile oynadı.

whatsapp-image-2024-09-01-at-10-38-17.jpeg

Kos Adası'nda 2013 yılından bu yana düzenlenen basketbol turnuvasında kız ikinci maçını ise Kalymnos ile oynadı. Maç öncesinde Datça Belediye Meclisi üyesi Tuna Özalp, Datça Belediye Başkanı Aytaç Kurt adına Kos Kaymakamı Konstantina Svynou'ya bir plaket takdim etti.

Datça Belediye Başkanı Aytaç Kurt, ilettiği mesajda ‘’Böyle bir organizasyonda yer almak bizim için bir onur. Dostluğumuzu, kardeşliğimizi sürdürmek, aynı coğrafyanın çocuklarının barış içinde yaşamasını sağlamak için bu tip buluşmaları devam ettirmeye kararlıyız. Aynı zamanda spor, kültür, sanat alanında birlikteliğimizin çocuklarımızın ufkunu açmaya vesile olduğunu ve kültür alışverişini pekiştirdiğini dile getirmek isterim," diyerek şükranları sundu.

whatsapp-image-2024-09-01-at-10-38-18.jpeg

Datça Belediyesi Basketbol takımının koçu Murat Karslı ve antrenör Mustafa Tabak'a emekleri ve özverili çalışmaları için gönülden teşekkür etti. Ayrıca Rodos Müslümanlar Kültür ve Kardeşlik Derneği Başkanı Behiçe Şellavcı’ya destekleri için çok teşekkür ederiz. En büyük teşekkür ise Datça'yı başarıyla temsil eden sporcu kızlarımıza...

Turnuvanın Mayıs ayında Kalymnos'ta, seneye Ekim ayında ise Datça'da yapılması planlanıyor.

whatsapp-image-2024-09-01-at-10-38-18-1.jpeg

Bu haber toplam 51 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.