Datça Haberleri

Datça’da çocuklardan örnek duyarlılık: Tüm parayı bağışladılar

Muğla’nın Datça ilçesinde çocuklar, Hızırşah Köpek Barınağı ve sokak hayvanları yararına düzenlenen kermeste toplanan tüm parayı hayvanlar yararına bağışladı.

Datça’da Hızırşah Köpek Barınağı ve sokak hayvanları yararına düzenlenen kermes sonrasında çocuklar Belediye Başkanı Aytaç Kurt’u ziyaret etti.

Datça Belediyesi’nce yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Datça Belediyesi olarak her zaman çocuklarımızın sesine kulak veriyoruz. Bu kapsamda, 17 Ağustos 2024 tarihinde Hızırşah Köpek Barınağı ve sokak hayvanları yararına düzenlenen kermes sonrasında, Arbetta Çocukları Barış Konseyi üyeleri, Belediye Başkanımız Sayın Aytaç Kurt’u makamında ziyaret etti.

Çocuklarımızın sosyal sorumluluk bilinciyle hareket etmeleri bizleri gururlandırıyor. Başkan Kurt, çocuklarla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi ve onların projelerini dinledi. Konsey üyeleri, kermesin amaçları ve hayvan hakları konusunda farkındalık yaratmak için planladıkları etkinlikler hakkında bilgi verdi. Toplanan tüm parayı hayvanlar yararına bağışlayan çocuklarımızı içtenlikle kutluyoruz.

Başkan Kurt, bu anlamlı projede gençlerin göstermiş olduğu duyarlılığı takdir ederek, belediye olarak her türlü desteği vereceklerini belirtti.”