MUSTAFA İNCİ Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kaldığı otelde darbeci askerlerin saldırısı sonrası hafif yaralanan polis memuru Çetin Şahan Marmaris’te gaspçıların saldırısı sonrasında boğazı kesilerek öldürüldü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oteline saldırısı sırasında hafif yaralanan polis memuru Çetin Şahan izinli olmasına rağmen sabah saatlerinde emniyet müdürlüğüne gitmek için evinden çıktı. Şahan evinin önünde 5 kişinin kendisine ait arabayı çalmaya çalıştığını gördü. Polis memuru Şahan ile oto hırsızları arasında kavga çıktı. Oto hırsızları ilk önce Cengiz Şahan’ın göğsüne 4 defa bıçak sapladıktan sonra boğazını kestiler. Daha sonra Şahan’a ait arabayı gasp edip yerde yatan polis memuru Cengiz Şahan’ın üzerinden geçerek olay yerinden kaçtılar.

Son Dakika: Muğla'da orman yangını çıktı! Son Dakika: Muğla'da orman yangını çıktı!

Polis memuru Çetin Şahan’ı öldürerek olay yerinden kaçan gaspçılar Marmaris çıkışında polis ekipleri tarafından yakalandı. Gözaltına alınan 5 kişi Marmaris ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü. Evli ve iki çocuk babası olan Çetin Şahan kendisine ait sosyal paylaşım sitesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kaldığı otele düzenlenen saldırıyla ilgili “Benim için bana ve milletime saatlerce kurşun sıkan,kendi topraklarına bomba atan ne kadar vatan haini ise gariban,hiçbir şeyin farkında olmayan Mehmetçiğimin kafasını kesenlerde aynı şekilde haindir.Hiç bir grup,hiç bir yapı adı her ne olursa olsun ülkem ve milletim üzerinde macera filmi çekmeye çalışmasın.Ve Karanlık suda balık avlamayada kalkmasın” paylaşımında bulunmuştu.

Editör: Gazete Muğla