Dalaman'da gençlerden anlamlı davranış

Dalaman'da gençlerden anlamlı davranış
 MUHABİR
-Muğla'da son günlerde yaşanan orman yangınlarının ardından harekete geçen 2 kardeş, sosyal medya üzerinden başlattıkları kampanya ile topladıkları 150 su bidonunu, yangına en hassas noktalara yerleştirdiler.

Muğla'da son günlerde yaşanan orman yangınlarının ardından harekete geçen 2 kardeş, sosyal medya üzerinden başlattıkları kampanya ile topladıkları 150 su bidonunu, yangına en hassas noktalara yerleştirdiler.
Muğla'nın Dalaman ilçesinin sevilen isimlerinden Ali Ve Mustafa Nazeden Kardeşler, Muğla ve ilçelerinde son dönemde yaşanan orman yangınları sonrasında harekete geçerek, çok anlamlı bir sosyal sorumluk kampanyası başlattılar.

150 SU BİDONU TOPLADILAR
Ali Ve Mustafa Nazeden Kardeşlerin sosyal medya ve whatsapp gruplarında başlattıkları kampanyada, yangınların ilk başladığı anlardaki ilk müdahalenin önemi anlatılarak, Dalamanlı vatandaşlardan yangın riski yüksek ormanlık bölgelere konulmak üzere, su bidonu temini konusunda destek istendi.
Kampanyaya yoğun ilgi gösteren vatandaşlar kısa sürede 150 su bidonu temin ederek, Nazeden kardeşlere ulaştırdılar. Kampanya kapsamında temin edilen 150 su bidonu Dalaman'da orman yangın riskinin çok fazla olduğu, "Sarsala, Kille Koyu Yolları ile Şerefler yolu Üzerine yerleştirdiler. Nazeden, kardeşler sosyal medya paylaşımlarında ise orman yangınlarının yüzde 90 insan kaynaklı sebeplerden dolayı meydana geldiğine işaret ederek, vatandaşları anız, ormana atılan çöpler ve mangal yakma konusunda uyarılarda bulunuyorlar.

Bu haber toplam 259 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.