Daha önce alanlar tepki gösterdi: Bu aracın fiyatı 350 bin lira ucuzladı

Daha önce alanlar tepki gösterdi: Bu aracın fiyatı 350 bin lira ucuzladı
Otomobil devi Tesla, Türkiye pazarındaki rekabeti kızıştırmak adına büyük bir adım attı. Model Y araçlarının fiyatlarını 400 bin TL'ye varan indirimle güncelledi. Bu hamle, Türkiye'deki elektrikli otomobil talebinde canlanma yaratmayı amaçlıyor.

Tesla, Türkiye'deki satışlarında dikkat çekici bir indirim yaparak araç fiyatlarını 400 bin TL'ye kadar düşürdü. Özellikle "Hemen teslim edilebilir" notuyla satışa sunulan Model Y araçlarındaki düşük fiyatlar, kasım ayındaki bu indirimde öne çıkıyor. Bu adım, Türkiye'deki elektrikli otomobil pazarında Tesla'nın konumunu güçlendirebilir.

Yakıt Cimrileri Serisi: Tesla Model 3 - arabam.com

Türkiye’deki elektrikli otomobil satışlarıyla büyük bir satış hacmine erişen Tesla’nın kasım indirimleri alıcıların dikkatini çekti. Peki, araçların fiyatlarına düşüşler nasıl yansıdı? İşte detaylar…

Tesla, Model Y üretimine başlıyor! – Sözcü

Araç satışlarında yaşanan durgunluk ve talep azlığı Tesla’nın Türkiye satışlarına indirim olarak yansıdı. Tesla, Türkiye’deki Model Y araçlarının fiyatlarını 431 bin TL’yi geçen indirimlerle güncelledi.

Tesla Türkiye pazarına resmen girdi: Satışa sunulan modeller ve fiyatları | Euronews

Türkiye otomobil piyasasında 10 aydır faaliyette olan Tesla, kısa bir zamanda 10.700 adet satışla Türkiye’nin en çok satılan elektrikli araç markası olarak kayda geçti. Yakaladığı başarının devam etmesi için araç fiyatlarında 200 bin TL ile 431 bin TL arasında indirim yapan Tesla, yaklaşık 50 aracını bu indirimli fiyatlardan sitesinde yayınladı.

Tesla Türkiye'de satışa başladı

Tesla’nın sitesinde yer alan fiyatlara göre en ucuz araç 2 milyon 712 bin 538 TL iken 2 milyon 355 bin 480 TL olurken, en pahalısı 3 milyon 517 bin 421 TL'den 3 milyon 297 bin 811 TL'ye düştü.

Bu haber toplam 2562 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.