SİNEM KARAKAYA- Muğla Gazetesi Whatsapp İhbar Hattına gelen ihbarlarda vatandaşların çöp isyanı bitmiyor. Muğla’nın Menteşe İlçesi’ne bağlı Uçurum Park’ta çöplerin temizlenmemesi vatandaşları isyan ettirdi.

Uçurum Park’ta bulunan çöpler çevre kirliliğine yol açıyor. Whatsapp İhbar Hattımıza gelen bir ihbara göre Menteşe’nin Orhaniye Mahallesi’ndeki Uçurum Park’ta çevre kirliliği yaşanıyor. Banklara ve çocuklar için oyun alanlarına atılan çöpler kirlilik oluştururken, vatandaşlar bu kirliliğe sebep olan duyarsız vatandaşlara tepki gösteriyor. Öte yandan çevre kirliliğine karşı duyarlı olan vatandaşlar, çöplerin temizlenmesini istiyor.

Parktaki alanların kirli olduğundan şikayet eden vatandaşlar; “Park rezalet durumda. Her yer izmarit, cam kırıkları ve çöp içinde. Çocuklarımızı parkta oynatmaya korkar olduk. Cam kırıkları çocuklar için çok tehlikeli. Hem yetkililer görevini yapsın hem de vatandaşlar lütfen duyarlı olsun. Bu parklar hepimizin. Çocuklarımızın kirli bir Muğla’da yaşamasını istemeyiz. Çevre duyarlılığı istiyoruz” şeklinde tepki gösterdi.

Muğla TEK Koleji Rusya’da Türkiye’yi temsil edecek Muğla TEK Koleji Rusya’da Türkiye’yi temsil edecek

Vatandaşlar, parktaki izmarit atıkları ve cam kırıklarının temizlenmesini istiyor.

Editör: Gazete Muğla