Milas Haberleri

Çocuklara kütüphane kazandırıldı

Milas’a bağlı Meşelik Mahallesi’nde oturan hayırsever işadamı Necat Aydın ve Meşelik Mahalle Muhtarlığı tarafından yaptırılan “Kütüphane ve...

Milas’a bağlı Meşelik Mahallesi’nde oturan hayırsever işadamı Necat Aydın ve Meşelik Mahalle Muhtarlığı tarafından yaptırılan “Kütüphane ve Okuma Odası” düzenlenen törenle açıldı.

Düzenlenen açılış törenine; Milas Kaymakamı Eren Arslan, Kaymakam Adayı Erinç Demir, Milas Milli Eğitim Şube Müdürleri Akın Coşkun, Şaban Karakoç ve Coşkun Demir, Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, Milas Süt Üreticileri Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri; Akın Coşkun, Şaban Karakoç ve Coşkun Demir, hayırsever işadamı Necat Aydın, STK’lar, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Meşelik Mahalle Muhtarı Tahir Saylak; Meşelik’e “Kütüphane ve Okuma Odası” kazandıran Necat Aydın’a, Milas Kaymakamı Eren Arslan’a ve katılımcılara teşekkür etti.

Saylak’ın ardından konuşan Milas Kaymakamı Eren Arslan; Meşelik Mahallesi’nde ikamet eden hayırsever işadamı Nejat Aydın tarafından yaptırılacak ortaokul binasının protokolünün imzalandığını söyleyerek, hayırseverin babasının adının verileceği okulun ilçemize hayırlı olmasını diledi ve eğitime duyarlılık gösteren Necat Aydın’a, Meşelik Mahalle Muhtarı Tahir Saylak’a teşekkür etti.Konuşmaların ardından Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, Meşelik’te yeni açılan okul kütüphanesine bir düzine hitap hediye etti. Muhtar Saylak’a bir düzine kitabı teslim eden Başkan Atıcı, önümüzdeki günlerde de yeni bir kitap bağışında bulunulabilece ğini kaydetti. Saylak, kitap bağışı için Atıcı’ya teşekkürlerini iletti.