Denizli'nin Aşağıçeşme Mahallesi'nde yaşanan olayda, Ayşe Kutludağ (42) ve eşi Murat Kutludağ (44) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüştü ve Murat Kutludağ, oğlu Zafer Kutludağ'ı (22) bıçakla yaraladı. Oğlunun yaralandığını gören Ayşe Kutludağ, eline aldığı demir sopayla kocasının başına vurarak onu öldürdü.

Olayda hayatını kaybeden Murat Kutludağ'ın cenazesi ikindi vakti toprağa verilirken, Ayşe Kutludağ ve yaralı oğlu Zafer Kutludağ ise jandarma tarafından gözaltına alındı.

Ayşe Kutludağ'ın, kocasından şiddet gördüğü ve bu nedenle geçtiğimiz yıl evi terk ettiği, ancak ailelerin araya girmesiyle 15 gün sonra eve geri döndüğü öğrenildi.

Aileden alınan bilgilere göre, Murat Kutludağ, daha önce de Ayşe Kutludağ'a şiddet uygulamış ve hatta bir hafta önce onu öldürmeye çalışmıştı.

Cenaze namazı kılınırken yaşadığı belirlenmişti: Nabzının attığı görüntüler ortaya çıktı Cenaze namazı kılınırken yaşadığı belirlenmişti: Nabzının attığı görüntüler ortaya çıktı

screenshot-1.jpg

Kaynak: İHA