Menteşe’nin Emirbeyazıt Mahallesi Kocamustafendi Caddesi üzerinde Emel Özatak tarafından Clinic Excellenza güzellik merkezinin açılışı düzenlendi.

Mneteşe’de güzellik sektörüne yeni bir soluk kazandıran Clinic Excellenza, Emirbeyazıt Mahallesi Kocamustafendi Caddesi üzerinde kapılarını müşterilerine açtı.

25 yıllık birikim,  tecrübe ve deneyimle müşterilerine hizmet vermeyi hedeflediğini söyleyen Emel Özatak, “Bugün burada, hayalini kurduğum güzellik merkezimin açılışını duyurmak için toplandık. 25 yıllık birikim,  tecrübe bu sektörde geçirdiğim her anın bana kattığı deneyimle, sizlere kaliteli ve özel bir hizmet sunmayı hedefledim.

Menteşe'de köylüler helikopterlere tankerlerle su taşıyor Menteşe'de köylüler helikopterlere tankerlerle su taşıyor

Güzellik, sadece dış görünüşle ilgili değil bununla beraber içsel bir yolculuk ve kendimizi ifade etme şeklimiz. Bu merkezde, her bireyin kendini en güzel haliyle bulabilmesi için bir alan yaratmayı amaçlıyoruz. Burada, sadece birer müşteri değil, bizimle birlikte bu yolculuğa çıkan dostlarımız olacaksınız” dedi.

“AMACIMIZ GÜZELLİK VE BAKIM HİZMETLERİNİ ERİŞİLEBİLİR KILMAK”

Amacının güzellik ve bakım hizmetlerini erişilebilir kılmak, ayrıca her bir misafirin kendini özel hissetmesini sağlamak olduğunu kaydeden Emel Özatak, “Bu süreçte, birçok zorlukla karşılaştım, her seferinde motivasyonumu güçlendiren, tekrar dimdik durmamı sağlayan, bana ilham veren siz değerli dostlarımsınız. Sizlerin destekleri, bu hayali gerçeğe dönüştürmemde büyük rol oynadı.

Amacımız, güzellik ve bakım hizmetlerini erişilebilir kılmak, ayrıca her bir misafirimizin kendini özel hissetmesini sağlamak. Burada, en güncel teknikler ve ürünlerle, kişisel ihtiyaçlara uygun çözümler sunuyoruz.

Sizlerle birlikte bu yolculuğa alanında uzman profesyonel ekibim, kurumsal kimliğimiz, son trendleri  teknolojik alt yapımızla sizlerle buluşturmak için sabırsızlanıyorum. Desteklerinizle, bu merkezi sadece bir işletme değil, aynı zamanda bir topluluk haline getirmek istiyoruz” diye konuştu.

Editör: Beritan Yücel