Muğla'nın 7 ilçesinde elektrik kesintisi: Muğla’da bugün elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler hangisi? Muğla'nın 7 ilçesinde elektrik kesintisi: Muğla’da bugün elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler hangisi?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Adayı Av. Cumhur Uzun, partisinin ilçe örgütü ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ile Muğla Merkez Menteşe ve mahallelerine bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Ziyaret programına merkez Menteşe ilçesinde bulunan tarihi arastadaki esnafı ziyaret ederek başlayan Av. Cumhur Uzun, esnafın sorunlarını dinleyerek, çözüm önerilerini paylaştı.

Ziyaretlerinde sıklıkla değişime ihtiyaç olduğuna vurgu yapan CHP Muğla Milletvekili Adayı Uzun, “Ülkemiz artık mevcut hükümet ile sürdürülebilir bir yapıya sahip değildir. Bu nedenle değişim büyük bir ihtiyaçtır” dedi.

Arasta esnafına yaptığı ziyarette 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimlere de değinen Av. Cumhur Uzun, önümüzdeki seçimin, ülkenin cumhurbaşkanı ve parlamentoda yer alan milletvekillerinin seçiminden öte halk nezdinde bir referandum özelliği taşıdığını da ifade etti.

Uzun, “Bu seçim, 2017 yılında ülkemizce ‘evet’ denilen başkanlık sisteminin bugüne kadar ülkemizi getirdiği halin devamının ya da güçlendirilmiş parlamenter sistem arasında bir seçimdir” diyerek, her geçen gün kötüye giden ekonominin esnaf üzerindeki olumsuz etkiler yarattığını, Türk Lirasının değer kaybı ve bu durumdan zarar gören halkın her geçen gün fakirleştiğine vurgu yaptı.

Ziyaretlerini Menteşe ilçesine bağlı Günlüce, Bozyer ve Kuzluk mahallelerinde sürdüren CHP Adayı Av. Cumhur Uzun, beraberindeki CHP heyeti ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ile halkla sohbet ederek, kırsalın sorunlarını dinledi.

Hemşehrilerinin kendisine ve partisine gösterdiği sıcak ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür eden Av. Cumhur Uzun, parlamentoda esnaftan kırsala tüm Muğla halkının sesi olacağının sözünü de verdi.

HABER:GÜZİDE KASIM