Başıboş köpek kazaya sebep oldu: 1 yaralı Başıboş köpek kazaya sebep oldu: 1 yaralı

Erşan Kuneri dizisinin ikinci sezonunun lansman gecesinde basın mensupları ile bir araya gelen dizi oyuncuları adına ortak bir açıklama yapan Cem Yılmaz, art arda gelen kadın cinayetleri ile ilgili açıklamalar yaptı.

Herkesi derinden etkileyen kadın cinayetleriyle ilgili de konuşan Cem Yılmaz, “Bizi izleyenler ve sevenler bizden de kendi duygularının tercümanı olmamız istiyor. Aklı başında herkesin ne hissedeceği belliyken bizlerin de çok farklı bir şey hissetmesi mümkün değil. Biz güzelliklerden yana olan insanlarız. Onun dışındaki her şey bize çok korkutucu geliyor. Bütün mikrofon tutulan arkadaşların bu konuda ne dediğinden çok, sorumlular bir şey yapsın diye bekleyen, olaylara maruz kalan halkın bir parçası olduğumuzu düşünüyorum” dedi.

NE OLMUŞTU?

İstanbul’da 4 Ekim'de (2024) yarım saat arayla tüyler ürperten iki kadın cinayeti işlendi. 19 yaşındaki Semih Çelik, Fatih ve Eyüpsultan ilçelerinde iki kadını vahşice öldürdükten sonra, Edirnekapı surlarından aşağı atlayarak intihar etti. Olayın yankıları devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi