Garipoğlu’nun hakkında ölmediği ve yurt dışına kaçtığı iddiaları söylentiler arasında yer aldı. Mezardan çıkarılan ceset, tabuta konularak Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Feth-i Kabir işlemi sonrası açıklama yapan Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir: "Mezar 2 katlıydı, ilk kat boştu. Alt tarafta kemikler kefensiz bir şekilde duruyordu. Ceset bütünlük göstermiyordu" dedi.

Avukattan açıklama

Cem Garipoğlu'nun mezarının açılmasının ardından Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir gazetecilere açıklama yaptı. Epözdemir, "1 hafta içinde kuvvetle muhtemel rapor tanzim edilecektir. İnşallah geldiğimiz noktada 15 yılın sonunda maddi gerçek ortaya çıkar. Adalet tecelli eder." şeklinde konuştu.

"Kemikler kefensiz bir şekilde duruyordu"

Epözdemir açıklamalarını şöyle sürdürdü:

Borcu olanların beklediği oldu! 100 bin liraya kadar olanlara iyi haber Borcu olanların beklediği oldu! 100 bin liraya kadar olanlara iyi haber

"Mezar 2 katlıydı. İlk kat boştu. Alt tarafta kemikler kefensiz bir şekilde duruyordu. Ceset bütünlük göstermiyordu. Cem Garipoglu'un ailesinden kimse yoktu. Sadece avukatları vardı. Ailesinin hazır bulunması gerekirdi ama gelmediler. Kafatası ve kemikler alındı. Aileden yeniden DNA örnekleri alınmasını talep ettik. Kemikler üzerinde inceleme yapıldıktan sonra kimliklendirme işlemi yapılacak. Güncel DNA örnekleriyle bu incelemenin yapılmasını rica etmiştik. 10 yıl önce yapılan DNA örneklerini yetersiz bulduk. İncelemeler sonrasında ceset yeniden avukata teslim edilecek"

Kaynak: HABER MERKEZİ