Muğla kaçıncı sırada! Yaşam kalitesi en yüksek şehirler sıralandı Muğla kaçıncı sırada! Yaşam kalitesi en yüksek şehirler sıralandı

ÇEDES projesi kapsamında Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi, Menteşe İlçe Müftülüğü gençlik koordinatörlüğü ve Bayır ortaokulu ile birlikte Bayır merkez camii avlusunda sene sonu şenliği yapıldı.

Şenlikte oyunlar oynandı. Yarışmalar yapıldı. Sonrasında birinci olan öğrencilere ödüller verildi. Program ikramlarla sona erdi.

Programa Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi Müdürü Oktay Tavas, Manevi Danışman Mehmet Ali Atıcı, Gençlik lideri Mehmet Deveci ve gönüllü liderleri, müftülük ve milli eğitim personelleri katılım sağladı.

ÇEVREME DUYARLIYIM, DEĞERLERİME SAHİP ÇIKIYORUM PROJESİ;

Millî Eğitim Bakanlığına bağlı ortaokullar ve imam hatip okulları, Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı il/ilçe spor müdürlükleri/Gençlik merkezleri ile Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı Diyanet Gençlik Merkezleri iş birliğinde yürütülmekte olan bir projedir.

Projenin Amacı : Öğrencilerimizin millî, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerlerimizi benimseyen, koruyan, geliştiren ve kendi yaşantılarında inşa eden fertler olmalarına, çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış, bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı, aklıselim, kalbiselim ve zevkiselim sahibi, bedensel ve sosyal bakımdan dengeli bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamaktır.

Editör: Gazete Muğla