Feci olay İstanbul Esenyurt'ta meydana geldi. Mahallede annesi ile oyun oynayan 2.5 yaşındaki çocuğa kargo dağıtım aracı çarptı.

Akçaburgaz Mahallesi'nde bugün saat 15.30 sıralarında meydana gelen olayda, Aracıyla seyreden kargo firması şoförü Enes Çakmak, sokakta annesi ile birlikte oyun oynayan 2.5 yaşındaki Ömer Asaf K. isimli çocuğa çarptı. Çocuk olay yerinde feci şekilde hayatını kaybederken, şoför Enes Çakmak olay yerinden kaçtı.

22 yaşındaki genç, otel odasında ölü bulundu! 22 yaşındaki genç, otel odasında ölü bulundu!

KARGOCU ARAÇTA CANINA KIYDI

Olay yerinden kaçan Enes Çakmak, yakın bir noktada sokak ortasında aracını sağa çekti. Daha sonra bıçakla boğazını keserek yaşamına son verdi. Her iki olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

ÇOCUĞU GÖRMEMİŞ

Enes Çakmak'ın olay yerine kargo götürdüğü park ettiği aracına bindiğinde o sırada annesiyle aracın arkasında bulunan çocuğu farketmediği ve aracıyla ezdiği öğrenildi. 2.5 yaşındaki Ömer Asaf K., hastaneye kaldırıldığı ve burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Kargocu Enes Çakmak'ın ise çocuğun ölümü üzerine maket bıçağıyla canına kıydığı öğrenildi.

Kaynak: Halktv