Taşoluk Mahallesi'nde yaşayan Cengiz Alkan, arazisine yapılan cami karşılığında kendisine ev verileceği sözü verildiğini ancak bu sözün tutulmadığını iddia etti. Alkan, yaşadığı mağduriyeti gidermek için çeşitli mercilere başvurduğunu ancak sonuç alamayınca çareyi camiyi satmakta buldu.

Polise saldıran saldırganın aylar önce çektiği görüntü ortaya çıktı Polise saldıran saldırganın aylar önce çektiği görüntü ortaya çıktı

"Evimi kuracağım o para ile" diyen Alkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla camiyi 7 milyon TL'ye satışa çıkardı.

Alkan, yaşadığı mağduriyeti şu sözlerle dile getirdi: "Arsamıza cami yapıp yerine ev vereceklerdi. Cami yapıldı ama verilen sözde durulmadı. 2018 yılından beri gerekli yerlere başvurdum ama sorun çözülmedi. Bundan sonra satacağız, evimizi kuracağız o para ile. Konuyu her yere bildirdim ama bir çözüm bulamayınca bu çareyi buldum. İyi olmadı ama tek çarede bu kaldı. Maddi durumum kötü, böyle bir iş başıma geldi. Yardım bekledim, olmayınca da bu yola başvurdum. Yıllarsız kirada oturuyorum, çocuklarım ve ailem ev istiyor." Olayın detaylarıyla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA