BUKALEMUN TİPLİ SİYASİ YAPI GÜÇLÜ TÜRKİYE ÇIKARTAMAZ (2)

Bizler aynı siyasi düşüncede olmayabiliriz, farklı düşünebiliriz, aynı kulvarlar da bile olmayabiliriz bundan daha doğal bir şey olamaz, herkes demokratik ortamda siyasi düşüncelerinde özgür bir şekilde ifade eder ve birbirimize de hep saygılı oluruz.

Herkes siyasi düşüncesi temelinde Demokratik ortamında oyunu istediği şekilde kullanarak sandığa yansıtmaktadır. Türkiye’de genel seçimler yanında, yerel seçimlerde belli zaman aralığında yapılmaktadır. Seçimler elbette önemlidir ancak,

Türkiye vatanımız söz konusu olduğunda, Türk Bayrağımız söz konusu olduğunda öngörülemez bir çılgınlıkta eyleme geçeriz. Vatan aşkı ile de hepimiz bir araya hemen geliriz. Bu Türk Milletinin ecdadından örnek aldığı cesareti, kudreti, erdemli ve dürüst tarihi ile güçlü bir duruşudur.

Siyasi düşüncesin de net olan, net duruşu olan kişilere farklı düşüncede bile olsak her zaman saygım vardır. En azından durumları net ve açıktır. Ama son dönemde artan bazı maskeli BUKALEMUN tipli kişiler var ki gerçek amacını sürekli gizlemektedir.

Türkiye vatanımız aleyhinde çalışıp siyasetin içinde, farklı kulvarlar da, menfaat ve güce göre her daim yön değiştirmektedirler. Bu tiplere her alanda çok dikkatli olmamız gerekiyor. Bu maskeli BUKALEMUN tipler bir bakmışsınız İslamcı, Milliyetçi, Vatanperver kesilirler, ortak Milli ve Manevi değerlerimizi acımasızca kullanırlar. Bu maskeli tipler bir anda menfaate göre sık sık kulvar ve fikir düşünce değiştirirler.

Bunlar öyle ustalardır ki hatta bir bakmışsınız sanki yıllarını o siyasette düşünce adamı oluvermiş, sonra bu tip maskeli BUKELAMUN tipli siyasetçiler yıllarını o davada geçiren, fikir mücadelesi veren, net duruş sergileyen kişileri maskeli BUKALEMUN ustalığı ile dürüst siyasetçileri bertaraf etmişlerdir.

Dürüst siyaset yapan insanlar bu yapılan haksızlıklar karşısında siyasetin içinde, karakterleri ve yapıları gereği kendilerine yapılan haksızlıkları, yanlışlıkları kaldıramıyorlar. Siyasi partilerin içinde net duruş sergileyen, elbette dürüst olarak siyaset yapanlar da var, onlara sözüm yok hatta saygım vardır.

Dürüst siyasetçilere de ve yöneticilerine onlara da diyorum ki içinizdeki her renge giren, yeni parti kurmaya çalışan, partileri bölmeye çalışan kişilere aktif destek verip çalışan, darbe sonrası niyetini gizleyip siyasi yapının içinde kalan, darbe sonrası siyaset içinde çıkarılmayan temizlenmeyen maskeli BUKELAMUN tipleri sizde kendi içinizden bir an önce temizleyin.

Bütün çalışmalarımız ve odaklanmamız gereken asıl konu bu günlerde, Türkiye'nin her daim birlik ve beraberliğidir. Bu çok önemlidir. Ülkemizin Vatanımızın şu geçtiği zor iç ve dış siyasi durumlarda bizi parçalamalarına fırsat vermeden ülkemizin arkasında her alanda dimdik durmalıyız.

ABD’nin yatırım tehditleri, Dolar ve Faiz tehditleri, Suriye’nin parçalanma tehditleri, Doğu Akdeniz petrol sahamızdaki tehditler, Türkiye’nin etrafını askeri coğrafi kuşatmalar, S-400 almayın ve diğer birçok tehditler gibi sürekli yaşamaktayız.

F-35 parasını ödediğimiz halde vermeme tehditleri, Fetö ve terör örgütlerin her alanda saldırması, LGBT Aile yapımıza darbe vurulan tehditler, sınırlarımızda Türkiye’yi bölme planı yapılan tehditler ne hikmetse son dönemde bu hareketlilik farklı tehditler ile yine her alanda bilinçli olarak artmıştır.

Türkiye’nin EKONOMİK alanda güçlenmesi için hepimizin odaklanıp çabalayacağı yerde, bu etkin dönemde, ne hikmetse birileri çıkıp Türkiye’nin birlik beraberliğini bölme derdinde, birileri de siyasi istikrarı bölmek için, siyasi partilerin içinde bölme ve parçalama derdinde, topluma huzursuzluk ve olumsuzları pompalayarak her alanda sorun çıkarmaya çalışıyorlar. Bunları kendilerini iyi gizleyen maskeli BUKALEMUN tipler yapmaktadır.

TÜRK MİLLETİ olarak bizler her alanda uyanık olmalıyız. Her alanda birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Vatanımıza yapılan her olumsuz eylemlerde devletimizin arkasında yılmadan dimdik durmalıyız.

Farklı siyasi düşüncede olsak da TÜRKİYE miz bu zor coğrafi koşulda yıpratmadan insanlarımızın ortak değer yargıların da her alanda bir olan, birbirimize her alanda saygılı, dürüst ve erdemli kişilerin siyasete kazandırılarak, temiz siyaset ve temiz bir toplum için bunu dürüstçe ahlaken her alanda önemle yaşamaya ihtiyacımız vardır.

Faizli Kapitalizm sisteminde insan onurunu hiçe sayan bir şekilde her alanda sermaye ve gücü kendinde topladığı bir sistemde para, menfaat, koltuk, makam, mevki hırsı ile kendi çıkarı için beslediği siyasette daha birçok maskeli BUKALEMUN tipli siyasetçileri bu sistemde üretir ve çıkarırız. Faizli Kapitalizm sistemi de kendilerini her alanda güçlendirip sermayeyi ve gücü yine her alanda kendinde toplamaya acımasızca yine devam eder.

Türkiye’nin özellikle İÇ ve DIŞ siyasete dönük her alanda güçlü olacaksa, birlik beraberliğe çok fazla ihtiyacımız vardır. Günümüzdeki siyasetçilerinde bunu bir an önce farkına vararak her alanda ADALET, HAK ve LİYAKAT esaslı yeni bir sisteme ve siyaset anlayışına Kapitalizm çöküş krizinde acilen geçmeye ihtiyacımız vardır.

Müslümanlar HAK ve HAKİKAT gerçekleri anlatmaktan siyasette asla yılmamalıdır.

Müslümanların da artık para, menfaat, koltuk, makam, mevki kaybetme korkusunu da bir kenara bırakmalıdır. Çevrem ne der, çevrem bunu kabul etmez, burada bu konular dile getirilmez, burada bu konular açılmaz, burada millete anlatılmaz, burada bu konuları konuşmak yasaktır diye artık denilmemelidir.

Amma da konuyu çok fazla dile getiriyorsun, gerçekleri dinlemek istemiyoruz, bizim derdimiz bize yeter, gerçekleri çok ifade ettin bıktırdın artık, gibi ifadelerin arkasına sığınarak korku duymaktan bir an önce bırakıp çıkarak, faizsiz sistem için İSLAM için bu yolda cesaret ile kendi sistemimizi her alanda bıktıracak şekilde haykırmalı ve anlatmalıyız.

İnsanlık vahşetin ve soykırım yaşandığı bir dönemde, İnsanlığı acımasızca sömüren faizli Kapitalizm sisteme Müslümanlar her alanda hizmet etmeyi bir an önce bırakmalıdır. Faizsiz ADALET, HAK ve LİYAKAT sistemine ve siyaset anlayışına insanlık olarak bir an önce yaşama geçirmeliyiz.

Sevgi Muhabbet ve Dua ile kalın İnşallah

NurHan Keleş