Milas Haberleri

Bu nasıl tedbirsizlik

Milas’ın Aydınlıkevler Mahallesi'ne bağlı Akkent Sitesi’ndeki açık bırakılan çukur, vatandaşları tedirgin ediyor. Bölge sakinlerinin iddiasına göre, Akkent Sitesi’ndeki 8.Blok’ta geçtiğimiz hafta kanalizasyon arızası...

Milas’ın Aydınlıkevler Mahallesi'ne bağlı Akkent Sitesi’ndeki açık bırakılan çukur, vatandaşları tedirgin ediyor. Bölge sakinlerinin iddiasına göre, Akkent Sitesi’ndeki 8.Blok’ta geçtiğimiz hafta kanalizasyon arızası meydana geldi. Arızaya cadde üzerindeki parkeleri sökerek müdahale eden belediye ekipleri, açtıkları çukuru kapatmayı unuttu.

Aradan geçen bir haftaya rağmen kapatılmayan çukurun tehlike oluşturdu ğunu belirten bölge sakin leri, çareyi çukurun etra fına güvenlik amaçlı parke koymakta buldu.Benzer durumlar nedeniyle birçok vatandaşın yaralandığının altını çizen bölge sakinleri, “Bu caddede çok sayıda küçük çocuk var. Burada oyun oynuyorlar. Allah göstermesin, herhangi bir kazada bunun vebalini kim ödeyecek? Bu çukur nedeniyle endişe duyuyoruz. Belediye ekiplerini, açtıkları çukuru acilen kapatmaya davet ediyoruz. 1 haftadır kapatılmasını bekliyoruz ancak ne gelen var ne de giden…” dediler.