SİNEM KARAKAYA- Muğla’da kaza geçiren ilkokul öğrencisi Aylin Dağdeviren'i Türkiye Beyazay Derneği Muğla Şube Yönetimi ziyaret etti. Muğla Şube Başkanı Pınar Boyacı, Başkan Yardımcısı Doktor Gülay Özsaraçoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Mutlu Bayhan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi devam eden Aylin Dağdeviren’i ve ailesini yalnız bırakmadı. Ziyarette Aylin’e yılbaşı hediyesi veren Türkiye Beyazay Derneği, aileye destek olacaklarını ve durumun takipçisi olacaklarını dile getirdi.

Yıkılacak olan işhanındaki tarihi lokanta sahibinden sitem: “Yer gösterilebilir ya da ek süre verilebilirdi” Yıkılacak olan işhanındaki tarihi lokanta sahibinden sitem: “Yer gösterilebilir ya da ek süre verilebilirdi”

Aylin’i hiçbir zaman yalnız bırakmayacaklarını dile getiren Türkiye Beyazay Derneği Muğla Şube Başkanı Pınar Boyacı; “ Küçük bir kızımızın böyle talihsiz bir kazayla karşılaşması hepimizi üzdü. Bizde Türkiye Beyazay Derneği olarak böyle durumlara çok sessiz kalamıyoruz. O yüzden bugün, hem yılbaşı öncesi küçük bir hediyemizle ziyaret etmek istedik hem de sağlık aşamasında ne durumda olduğunu, nelere ihtiyacı var, neler yapılması gerekiyor bu konu hakkında bilgi almak için buraya geldik.Proteze gelince, bu aşamada biz elimizden gelen her şeyi karşılamayı düşünüyoruz. Tabi bu konu doktorlarıyla görüşülerek, nasıl yol izleyeceğimizi onlar bize anlatacaklar. Bizler maddi olarak elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bugün buraya geldik, yarın yokuz diye bir şey yok. Türkiye Beyazay Derneği olarak bu sürecin takipçisi ve yardımcısı olacağız. Türkiye’de araştırdık ama şuan kızımızın yaşı çok küçük olduğu için, büyüdükçe boy aşaması gibi bir sebep olacak. Almanya şubemizle görüştüm, kızımız o aşamaya geldiği zaman biz gerekli her türlü elimizden ne geliyorsa yapacağız. Gerekiyorsa yurt dışından getirteceğiz. Kızımızı yalnız bırakmayacağız” şeklinde konuştu.

Editör: Gazete Muğla