Bodrumspor’un şampiyonluğu Bülent Serttaş konseriyle kutlanacak

Bodrumspor’un şampiyonluğu Bülent Serttaş konseriyle kutlanacak
 MUHABİR
Süper lige yükselen Bodrumspor’da şampiyonluk coşkusu sürerken Büyükşehir Belediyesi Bodrum’da şampiyonluk korteji ve konser düzenliyor. 2 Haziran Pazar günü saat 20.30’da Milta Marina’dan başlayacak olan şampiyonluk korteji Bodrum Belediye Meydanı’nda son bulacak. Meydana ulaşan taraftarlar 21:00’de DJ Ersin ve 22:30’da Bülent Serttaş konseriyle şampiyonluğu kutlayacak.

Perşembe günü oynanan play-off finalini kazanarak Türkiye Süper Ligine yükselen Bodrumspor’da şampiyonluk kutlamaları devam ediyor. Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle düzenlenecek olan etkinliklere yoğun katılım bekleniyor.

Muğla tarihinin süper lige yükselen ilk takımı olan Bodrumspor’un tarihi başarısı şehirde kutlanmaya devam ediyor. Bu kapsamda Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından kortej yürüyüşü ve konser düzenleniyor. 2 Haziran Pazar günü saat 20.30’da Milta Marina’dan başlayacak olan şampiyonluk korteji Bodrum Belediye Meydanı’nda son bulacak. Meydana ulaşan taraftarlar 21:00’de DJ Ersin ve 22:30’da Bülent Serttaş konseriyle şampiyonluğu kutlayacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Goca Bodrum’un Zafer Gecesi adıyla düzenlenecek olan kutlamalara Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ta katılacak. Aras sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda şampiyonluk kutlamalarına tüm vatandaşları davet ederek bu coşkuya ortak olmalarını istedi.

Bu haber toplam 1106 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.