Rojin’e ait olduğu iddia edilen kıyafet parçaları bulundu Rojin’e ait olduğu iddia edilen kıyafet parçaları bulundu

10 motosiklet, 3 otomobil ve 1 turizm polisi aracından oluşan kortej, Eski Otogar polis noktasından hareket etti. Cevat Şakir Caddesi, Neyzen Tevfik Caddesi, Osman Nuri Bilgin Caddesi ve Değirmenler mevkiini kapsayan turda, polisler Türk Bayrakları taşıyarak vatandaşları selamladı. Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nden de geçen kortej, şehir turunu tamamladı.

Yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra Bodrum'da yaşayan vatandaşlar da korteji ilgiyle takip etti. Polislerin geçişi cep telefonları ile kaydedildi. Kutlama etkinlikleri, vatandaşlara ikram edilen lokma ve şerbet ile sona erdi.

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden Teşekkür

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü, kutlamalara katılan ve ilgi gösteren tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Polis Teşkilatı'na Kutlama Mesajları

Bodrum'da kutlanan 179. kuruluş yıl dönümü, birçok kişi ve kurum tarafından da kutlama mesajlarıyla desteklendi. Vatandaşlar ve yetkililer, sosyal medya platformlarında ve basın açıklamalarında Türk Polis Teşkilatı'na hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

10 Nisan Polis Haftası Kutlamaları Devam Ediyor

10 Nisan Polis Haftası kapsamında Bodrum'da çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Bu etkinlikler kapsamında şehit polisler anılacak, çeşitli spor turnuvaları düzenlenecek ve vatandaşlara yönelik bilgilendirme çalışmaları yapılacak.

Kaynak: İHA