Bodrum Haberleri

Bodrum'da feci kaza! O anlar kamerada

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Turgutreis-Bodrum karayolunda yaşanan kazada, kontrolsüz şekilde şerit değiştiren otomobile motosiklet çarptı. Kazada devrilen motosikletin sürücüsü yaralanırken, kaza anı motosikletteki aksiyon kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, Ortakent Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. Baran M. idaresindeki motosiklet, önündeki araçları sollayarak ilerlerken, minibüsü de solladı. Motosiklet, o esnada minibüsün sağından sol şeride kontrolsüz şekilde geçen otomobile arkadan çarptı. Kazada devrilen motosikletten düşerek metrelerce savrulan Baran M., yaralandı. Ayağı kırılan motosikletli, 112 Acil Sağlık ekiplerince Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazanın anı ise motosikletin arkasına takılı olan aksiyon kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, motosikletin hızla ilerlediği ve minibüsü solladığı, o sırada otomobilin kontrolsüz şekilde şerit değiştirmesi ve motosiklete çarpması görülüyor.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu kaza, trafikte dikkatli ve kurallara uygun şekilde araç kullanmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor. Motosiklet sürücülerinin de kask ve koruyucu ekipman kullanması hayati önem taşıyor.