Bodrum'da dün yaşanan olayda, İstanbul'dan Bodrum'a tatile gelen Engin S. ve kardeşi Ö.A.S., Ortakent-Yahşi Aile Sağlığı Merkezi'nde görevli Dr. Mustafa Hürkal Tezvar ile tartıştı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi sonucu doktor darp edildi. Kalbinde pil bulunan doktor, yaşadığı şok nedeniyle fenalaştı ve hastaneye kaldırıldı.

Şüphelilerin İddiaları Çelişiyor

Gözaltına alınan Engin S. ve kardeşi Ö.A.S., ifadelerinde doktoru darp etmediklerini iddia etti. Engin S., doktorun kendisini kolundan tutarak çektiğini ve bunun üzerine tartışmanın başladığını belirtti. Kardeşi Ö.A.S. ise olaya karışmadığını ve sadece araya girmeye çalıştığını savundu. Ancak doktorun yakınları ve tanıklar, şüphelilerin doktoru darp ettiğini ileri sürdü.

Adli Süreç Devam Ediyor

Bodrum'da yasağa uymayanlara ceza kesildi Bodrum'da yasağa uymayanlara ceza kesildi

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Engin S., tutuklanırken, kardeşi Ö.A.S. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Tutuklanan Engin S., adliye çıkışında yaptığı açıklamada, "Ben darp etmedim, doktor darp etti" diyerek iddiasını yineledi.

Sağlık Çalışanlarına Şiddetin Artması Kaygı Verici

Bu olay, sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin ne kadar yaygınlaştığına dair önemli bir örnek teşkil ediyor. Son dönemde artan bu tür olaylar, sağlık çalışanlarının güvenliğini tehdit ediyor ve sağlık hizmetlerinin aksamasına neden oluyor.

Kaynak: İHA