Birikim yapanlara hayati uyarı: Hatice Kolçak 100 bin lirası olan bunu yapsın dedi

Birikim yapanlara hayati uyarı: Hatice Kolçak 100 bin lirası olan bunu yapsın dedi
Piyasada yaşanan dalgalanmalar nedeniyle yatırımcılar, kendilerine sağlam bir yatırım aracı aramaya devam ediyor. Bu süreçte uzman isimlerden gelen tavsiyeler de yatırımcılar için önemli bir rehber niteliği taşıyor.Ünlü ekonomist Hatice Kolçak, elinde parası olan yatırımcılara yönelik tavsiyelerde bulundu. Kolçak, gram altın ve borsa yatırımları ile ilgili olarak şu değerlendirmelerde bulundu.

Hatice Kolçak, küresel ekonomik belirsizliklerin artması nedeniyle yatırımcıları etkileyen faktörleri ele aldı. Gram altın, dolar ve borsa gibi yatırım araçlarına dair önerilerde bulunan Kolçak, uzun vadeli yatırımların önemini vurguladı. Küresel olayların piyasalara etkilerini analiz ederek, yatırımcılara stratejik yaklaşımlar önerdi.

Hatice Kolçak elinde parası olanlara tavsiyelerde bulundu.

Kolçak, gram altın sahiplerinin, bu dönemde özellikle ekonomik gelişmeleri yakından izlemeleri ve piyasa koşullarını göz önünde bulundurarak stratejilerini güncellemeleri gerektiğini belirtti.

Elinde parası olanlar bunu yapsın: Ünlü ekonomist bombayı patlattı 6

Kolçak'ın açıklamaları şu şekilde:

"Ons altın yukarı çıkıp geri geldi. ABD'den gelen verilerden kaynaklı bir durum bu. Ons altında çok büyük değişime sebep olacak bir şey yok şu an.

Gram tarafında dolar yerinde duruyor. Bu nedenle çok büyük bir hareket yok. Satış yerine alım fırsatı oluşturuyor.

3-4 ay içinde gram ve borsa tarafında iyi seviyelere gelindi. Elinde TL olanlar için gram ya da borsa alınabilir.

Elinde parası olanlar bunu yapsın: Ünlü ekonomist bombayı patlattı 4

Kısa vadede değil ama. Uzun vadede en az 1 yıl sabretmek lazım. Böyle duracak ve gene yükselecek. 1 ayda para kazanmayı beklemeyin."

İsrail –Hamas çatışmasından dolayı borsaya yanaşmakta çekinen yatırımcılarla ilgili Hatice Kolçak geçtiğimiz günlerde şunları söylemişti:

"Şuanda piyasalar biraz gergin. Borsa tabi düşüşle başladı. Cuma günü 8 bin 400'ün üstünde kapatmıştık ama pazartesiye düşüşle başladık. Yön bulmaya çalışıyor bir yandan. Bunun böyle olması çok normal, izleyip görmek lazım.

Elinizdeki hisse de çok önemli. Panik yapmaktansa izleyip görme taraftayım. Bu küresel bir olay bizimle ilgili değil" ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 124367 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum