Erken emekli edilecek meslekler açıklandı! 45 işten birisini yapan yaşadı Erken emekli edilecek meslekler açıklandı! 45 işten birisini yapan yaşadı

Ziraat Bankası ve Monster Notebook, Ekim ayında Bankkart kullanıcılarına büyük avantajlar sunan bir kampanya düzenliyor. Monster Notebook'tan yapılacak 40.000 TL üzeri alışverişlerde 3.000 TL, 30.000 TL üzeri alışverişlerde ise 1.500 TL Bankkart Lira kazanma fırsatı sunuluyor. Kampanya, 10 Ekim - 31 Ekim tarihleri arasında geçerli olacak. Kazanılan ödüller 7 Kasım'da kartlara yüklenecek ve 7 Aralık’a kadar kullanılabilecek. Bankkart kullanıcıları kampanyaya katılmak için Bankkart Mobil uygulamasından kayıt yaptırabilirler.

Ziraat Bankası’nın bu özel kampanyası Ekim ayı boyunca geçerli olacak ve elde edilen Bankkart Liralar, 7 Kasım 2024 tarihinde kullanıcıların kartlarına yüklenecek. Kullanıcılar, bu Bankkart Liraları 7 Aralık 2024 tarihine kadar harcayabilecekler. Harcanmayan bakiyeler ise 8 Aralık 2024 tarihinde geri alınacak.
Kampanyadan faydalanmak isteyen Ziraat Bankası müşterileri, güncel kampanya detaylarını öğrenmek için bankanın resmi internet sitesini ve Bankkart Mobil uygulamasını ziyaret edebilir. Banka, Ekim ayı boyunca çeşitli sektörlerde düzenlediği kampanyalara dair bilgilendirmeleri resmi kanalları üzerinden düzenli olarak paylaşmaya devam edecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ