Beyaz TV’de deprem... Ahmet Çakar açıkladı

Beyaz TV’de deprem... Ahmet Çakar açıkladı
Beyaz Futbol Ekibi Dağıldı: Sinan Engin Ayrıldı, Ertem Şener'in Sözleşmesi Bitti!Uzun yıllardır Beyaz TV ekranlarında izleyicilerle buluşan ve sporseverlerin ilgiyle takip ettiği Beyaz Futbol programı sona eriyor. Spor yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada programın iki önemli ismi Sinan Engin ve Ertem Şener'in Beyaz Futbol'dan ayrıldığını duyurdu.

Çakar, paylaştığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

"Beyaz TV'de tam 13 yılımız geçti. Canım kardeşlerimden Sinan Engin ayrıldı. Ertem'in de sözleşmesi bitti. O da muhtemelen gidiyor. Hep dedim, bir tuğlayı çekerseniz duvar yıkılır. Yıkıldı da galiba."

Bu açıklama ile birlikte Beyaz Futbol'un yorumcu kadrosundan geriye Ahmet Çakar'ın dışında kalan isim bulunmadığı ve programın yeni sezona başlayıp başlamayacağı da belirsizliğini koruyor.

Ayrılıklara Dair Görüşler:

Ahmet Çakar'ın paylaşımı, sporseverler arasında da büyük yankı uyandırdı. Bazı izleyiciler bu ayrılıkların üzücü olduğunu ve Beyaz Futbol'un eskisi gibi olmayacağını dile getirirken, bazı izleyiciler de programın formatında değişikliğe gidilmesi gerektiğini savundu.

Beyaz Futbol'un Geleceği:

Beyaz Futbol'un yeni sezona başlayıp başlamayacağı ve programda nasıl bir format değişikliği olacağı ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

ekran-resmi-2024-06-07-15-vhdt.webp

ekran-resmi-2024-06-07-15-vhdt.webp

Kaynak:Haber Merkezi

Bu haber toplam 7389 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.