BBP İl Başkanı Aydoğan’dan Muğlaspor’a ziyaret

BBP İl Başkanı Aydoğan’dan Muğlaspor’a ziyaret
 MUHABİR
Kısa bir süre önce Büyük Birlik Partisi Muğla İl Başkanlığına atanan ve kısa sürede partiye modern bir il başkanlığı binası kazandıran İş İnsanı Melih Aydoğan bu hafta sonu oynanacak olan şampiyonluk maçı öncesi Muğlaspor Kulübü’nü ziyaret etti. Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan İl Başkanı Aydoğan, takımın bayrak kampanyasına katılarak destek verdi.

Büyük Birlik Partisi Muğla İl Başkanı Melih Aydoğan Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren ve bu hafta sonu kendi sahasında şampiyonluk maçına çıkacak olan Muğlaspor Kulübü’nü ziyaret etti.

Muğlaspor Kulübü Başkanı Menaf Kıyanç ve yönetim kurulu tarafından karşılanan Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Melih Aydoğan, Muğlaspor’un şehrin en büyük marka değerlerinden biri olduğunu belirterek, herkesin imkanları ölçüsünde takıma destek vermesi gerektiğini söyledi.

Yeşil beyazlı kulübün başlatmış olduğu bayrak kampanyasına katılarak takıma destek veren İl Başkanı Aydoğan, “Muğlaspor ilimizin ismini taşıyan büyük bir değer. Sayın Başkan ve yönetim kurulu sezon başından bu yana doğru işler yaparak kulübü bugünlere getirdi. Artık şampiyonluk için son 90 dakika. Bu sevdaya gönül veren herkesi 5 Mayıs Pazar günü Muğla Atatürk Stadına bekliyoruz. Bizlerde orada olacağız ve tüm Muğla ile şampiyonluğu doyasıya kutlayacağız’ dedi.

Ziyaret nedeniyle İl Başkanı Melih Aydoğan’a teşekkür eden Muğlaspor Kulübü Başkanı Menaf Kıyanç, “Bu hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız şampiyonluk maçı öncesi bu ziyaret çok önemli ve anlamlı. Sayın Başkana hem siyasi yaşamında hem de iş yaşamında başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaret sonunda Muğlaspor Kulübü Başkanı Menaf Kıyanç İl Başkanı Aydoğan’a Muğlaspor forması hediye etti.

Bu haber toplam 96 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.