BBP İL BAŞKANI AYDOĞAN; “AÇILIŞIMIZA KATILAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

BBP İL BAŞKANI AYDOĞAN; “AÇILIŞIMIZA KATILAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
 MUHABİR
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin katılımı hizmete giren Muğla İl Başkanlığı binası açılış törenine gösterilen ilgi nedeniyle bir teşekkür mesajı yayınlayan İl Başkanı Melih Aydoğan, “Hep birlikte daha nice başarılara ve hizmetlere imza atacağımıza olan inancım tamdır” dedi.

Büyük Birlik Partisi Muğla İl Başkanlığı binası yapılan açılış töreni ile hizmete girdi. Genel Başkan Mustafa Destici ve çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleşen törene gösterilen yoğun ilgi nedeniyle İl Başkanı Melih Aydoğan bir teşekkür mesajı yayınladı.

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Melih Aydoğan çok emek vererek Muğla’ya modern bir il başkanlığı binası kazandırdıklarını ifade ederek açıklamasında şu görüşlere yer verdi; “Muğla Büyük Birlik Partisi’nin yeni hizmet binasının açılışını, Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici’nin katılımlarıyla gerçekleştirdik. Açılışımıza, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Alaattin Çakır, MKYK Üyelerimiz Sayın Rıdvan Eşin ve Sayın Uğur Karaca, AK Parti MKYK üyesi Sayın Yelda Erol Gökcan, AK Parti Muğla İl Başkanı Sayın Gültekin Akça, AK Parti Muğla İl Gençlik Kolları Başkanı Sayın Ceylan Koca, MHP Muğla İl Başkanı Sayın Oğuz Akarfırat, Muğla İl Müftümüz Yaşar Çapcı, Türk Sanat Müziğinin unutulmaz sanatçılarından Sayın Müşerref Akay ve değerli kurum müdürlerimizin de aralarında bulunduğu birçok kıymetli misafir katıldı. Bu anlamlı günde bizlerle olan herkese derin şükranlarımı sunarım. Yeni hizmet binamızın Muğla’mıza ve tüm hemşerilerimize hayırlı hizmetler getirmesini diler, açılışımızın hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Hep birlikte daha nice başarılara ve hizmetlere imza atacağımıza olan inancım tamdır”

Bu haber toplam 28 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.