Muğla’nın Menteşe İlçesine bağlı Bayır Mahallesinde Ramazan Öztürk(23) arkadaşları Uğur Kızıltaş(22) ve Hayati Kara(20) ile tartıştı. Tartışma sonrasında Öztürk pompalı tüfekle Uğur Kızıltaş’ı başından vurarak öldürdü. Hayati Kara’yı yaraladı. Ramazan Öztürk cinayetten 10 saat sonra Muğla’nın Fethiye ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Uğur Kızıltaş ile Hayati Kara Bayır mahallesinde akşam saatlerinde bir kahvede oturup sohbet etti. O sırada Hayati Kara’yı Ramazan Öztürk telefonla aradı ve iki arasında tartışma başladı. Tartışma daha sonra küfürleşmeye dönüştü. Saat 22.30 sıralarında Uğur Kızıltaş ve Hayati Kara kahveden çıkarak evlerine gitti. Gecenin ilerleyen saatlerinde Ramazan Öztürk Hayati Kara’yı telefonla arayarak hakaretlerde bulundu. Bunun üzerine evinden çıkan Hayati Kara arkadaşı Uğur Kızıltaş’ı da alarak Ramazan Öztürk ile görüşmeye gitti. Kızıltaş ve Kara Damazan Öztürk’ün bulunduğu yere gitti. İkili henüz arabalarından inmeden Ramazan Öztürk yanında getirdiği pompalı tüfekle ateş etmeye başladı. Uğur Kızıltaş başına isabet eden kurşunlar sonucu olay yerinde yaşamını yitirdi. Hayati Kara ise yaralandı. Ramazan Öztürk olay yerinden kaçarken Hayati Kara’da Yatağan Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Cinayet Zanlısı Razaman Öztürk olaydan 10 saat sonra Muğla’nın Fethiye ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Menteşe ve Milas'ta hapis cezası bulunan şahıslar jandarmaya takıldı Menteşe ve Milas'ta hapis cezası bulunan şahıslar jandarmaya takıldı

Mustafa İnci

Editör: Gazete Muğla