Spor

Başkan Kıyanç Sportesi’nde konuştu: “Şampiyon olacağız”

Gazeteci Cüneyt Erdan’ın Muğla TV’de hazırlayıp sunduğu Sportesi programına konuk olan Muğlaspor Kulübü Başkanı Menaf Kıyanç iddialı bir kadro kurduklarını ifade ederek, “Şampiyon olacağız” dedi. Başkan Kıyanç, Atatürk Stadı’nın tribünlerinin ne zaman yapılacağı, transferler ve lig maçlarının nerede oynanacağı konularındaki tüm sorulara içtenlikle cevap verirken, Suskunlar Taraftar Grubu üyeleri canlı yayına gelerek başkana destek verdi.

Muğlaspor Kulübü Başkanı Menaf Kıyanç, kulüpteki son gelişmeleri Sportesi programında değerlendirdi. Gazeteci Cüneyt Erdan’ın Muğla TV’de hazırlayıp sunduğu Sportesi programına canlı yayın konuğu olan Başkan Kıyanç, takımın şampiyon olacağını söyledi.

Atatürk Stadı’nın yıkılan tribünlerinin en kısa sürede yapılması için herkesin büyük destek verdiğini ifade eden Başkan Kıyanç, “Sayın Spor Bakanımızın Olimpiyatlarda olması nedeniyle imza biraz gecikti. Aslında bu gecikme avantaja çevrildi. 35 milyonluk proje 150 milyonluk daha modern bir projeye çevrildi. Bu konuda büyük çaba sarfeden iktidar milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum. Çok kısa zamanda statta çalışmanın başlamasını bekliyoruz. Statta ışıklandırma olduğu için gerekirse gece gündüz çalışıp en kısa sürede tribün çalışmalarının tamamlanmasını bekliyoruz. Hatta bizlerde kendi imkanlarımızla destek verip yapım süresini kısaltmak istiyoruz. Tamamlandığında modern tribünlere sahip olacağız” dedi.

“TESİSLERİMİZİ YENİLEYECEK OLAN VE OTOBÜS DESTEĞİ VEREN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ARAS’A ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Muğlaspor’un Akyol’da kullandığı tesislerin Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileneceğini, kulübün önündeki halı sahanın yerine çim antrenman sahası yapılacağını ayrıca Bülent Akça Sahasının zemininin yenileceğini ifade eden Başkan Kıyanç, “Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Aras bizlere her konuda maddi manevi destek veriyor. Önümüzdeki günlerde tesislerdeki bakım onarım çalışmalarının başlamasını bekliyoruz. Ayrıca takımımıza çok güzel bir otobüs tahsis eden ve akademik ligde mücadele edecek olan U17 ve U19 takımlarımıza da ayrı bir otobüs tahsis edecek olan Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

"MAÇLARIMIZI YÜZDE 90 DENİZLİ’DE OYNAYACAĞIZ"

Atatürk Stadında yapılacak tribün çalışmaları nedeniyle maçlarını Denizli’de oynayacaklarını dile getiren Başkan Kıyanç, “Bodrum Stadı Süper Lig olduğu için kulübe tahsisli. Fethiye Stadı ve Marmaris Stadında çok büyük eksiklikler var. Bu nedenle maçlarımızı kendi sahamızdaki çalışmalar bitinceye kadar Denizli’de oynayacağız. İç saha maçları her hafta bizlere yaklaşık 300 bin TL ekstra maliyet getirecek” dedi.

"SPONSOR VE REKLAM DESTEĞİ İSTİYORUZ"

Takımda sezonun başlamasına çok kısa süre kala takımda hala sponsor, göğüs ve sırt reklamı olmadığına değinen Başkan Menaf Kıyanç, “Gerçek destek şimdi gerekli. Takım maçlarını kendi sahasında oynayamayacak. Çok ciddi bir gelir sağladığımız saha içi reklam çalışmasını sahadaki çalışmalar nedeniyle gerçekleştiremiyoruz. Bu nedenle bu zamanda verilen destek daha da anlamlı olacak. Programda ilk defa açıklıyorum. Stadımızın dış cephesi için reklam çalışmamız olacak. Bütün Muğla’dan reklam konusunda ilgi ve destek bekliyoruz” diye konuştu.

SUSKUNLAR TARAFTAR GRUBU ÜYELERİ CANLI YAYINA GELEREK BAŞKAN KIYANÇ’A DESTEK VERDİ

Muğla TV’de canlı olarak yayınlanan Sportesi programına tezahüratlar eşliğinde şok baskın düzenleyen Suskunlar Taraftar Grubu üyeleri Başkan Kıyanç ve yönetime destek verdi. Taraftarlar adına konuşan Suskunlar Grubu Tribün Lideri Emirhan Kıbrıslı, takımın önümüzdeki sezonda şampiyon olacağına inançlarının tam olduğunu, Atatürk Stadındaki tribün yapımının en kısa sürede tamamlanmasını beklediklerini kaydetti. Kıbrıslı, “Muğlaspor sokakta oynasa kaldırımda destekleriz. Denizli’de de takımımız yalnız bırakmayacağız. Ancak maçlarımızı en kısa sürede kendi sahamızda oynamak istiyoruz. Bu nedenle atanmış ve seçilmiş bütün büyüklerimizden destek istiyoruz’ dedi.