Saklı cennet :Bir tarafı Muğla'ya bir tarafı Burdur'a bağlı... Saklı cennet :Bir tarafı Muğla'ya bir tarafı Burdur'a bağlı...

Siyasilerin üç boyutlu görsellerle Atatürk Stadına yapılması planlanan yeni tribünleri basına duyurmasının ardından, tribün yapımıyla ilgili en küçük bir adımın atılmaması camianın tepkisine neden oldu.

Muğlaspor camiası tarafından maçların nerede oynanacağı sorusunu yönelttiğimiz Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç, Atatürk Stadında açıklamalarda bulundu.

Maçları kendi sahalarında oynamak istediklerini ifade eden Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç, maçları Atatürk Stadında oynamak için gece gündüz çalışma yaptıklarını dile getirdi. Başkan Kıyanç, “Sayın Muğla Valimiz İdris Akbıyık başta olmak üzere Muğla Büyükşehir ve Menteşe Belediyeleri ile yönetim kurulumuzun yoğun gayretleriyle maçları kendi sahamızda oynamak için çalışma başlattık. Başka bir sahadan kendi imkanlarımızla getirdiğimiz tribünü vinç yardımıyla yerleştirdik. Taraftarlarımız için de bir alan oluşturuyoruz. Maçları kendi sahamızda oynarken maça giremeyen taraftarlarımızın da saha dışına kuracağımız ekranda maçı takip etmelerine imkan sağlayacağız. Federasyon yetkilileri ile sürekli görüşme halindeyiz. Önümüzdeki hafta yapılacak son kontrol sonrası ligin 2. Haftasında kendi sahamızda oynamak istiyoruz” dedi.

“HALA FORMA REKLAMIMIZ VE SPONSORUMUZ YOK”

Tüm Muğla’dan ilgi ve destek beklediklerini ifade eden Başkan Kıyanç, “Bütün takımlar sponsor ve reklam konusunda ilgi görürken bizde hala hiçbir şey yok. Lig başlarken hala forma reklamımızın ve sponsorumuzun olmaması hepimizin ayıbı” diye konuştu.

Editör: Beritan Yücel