Başkan Kıyanç: “Formamızda bir reklam yok, her kesimin desteğini bekliyoruz”

Başkan Kıyanç: “Formamızda bir reklam yok, her kesimin desteğini bekliyoruz”
 YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ
Yeni sezonun ilk maçı öncesi Muğla Atatürk Stadyumu’nda açıklama yapan Muğlaspor Başkanı Menaf Kıyanç, “Oynayacağımız maçta formamızda bir reklam yok. Her kesimin desteğini bekliyoruz. Geçen yıl başardık bu yıl daha büyüğünü başaracağız” dedi.

89982362-94ce-4d99-af5d-4c25096c1610.jpeg

Başkan Kıyanç: “Formamızda bir reklam yok, her kesimin desteğini bekliyoruz”Muğlaspor Başkanı Menaf Kıyanç, depreme dayanıklı olmadığı tespit edilen ve yıkım kararı alınan Atatürk Stadında sürece ilişkin açıklama yaptı.
Sponsor sıkıntısı yaşadıklarını kaydeden Başkan Kıyanç, “Muğlaspor’un an itibariyle bir stadı, tesisi, sponsoru yok evet ama şunu samimiyetle söylüyorum muhalefeti iktidarı yerel yönetimi valiliği herkes elinden geleni yapıyor tabi biraz hızlı hareket ettiğimizi için iletişimde kopukluk oluyor. Muğlaspor yönetimi olarak bu şehrin takımını temsil ediyoruz. Bizim görevimiz bu şehri marka değerini yukarılara taşımak. Şehir olarak bütünleştik. Tabi bununda devamı gelmeli. Tüm şehir el ele verip 5 gün içerisinde bir stadya hiçbir şey yokken şuanda maç oynanabilir durumda. Bu hepimizin başarısı. Hafta sonu ilk maçımızı Amasya’da oynayacağız. Futbol birleştirici bir güç. Bu kulübe sahip çıkmamız gerekiyor. Herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor. Hafta sonu maçımızı kazanmak istiyoruz. Oynayacağımız maçta formamızda bir reklam yok. Her kesimin desteğini bekliyoruz. Geçen yıl başardık bu yıl daha büyüğünü başaracağız.
Şuana kadar yaklaşık 30 milyon TL para harcadık, hiç kimse bu adamlar bu parayı nerden buluyor diye sormadı. Bundan sonraki süreçte bu desteği bekliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.