Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ve Menteşe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 192. Yılı nedeniyle Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü makamında ziyaret ettiler. Zabıta Teşkilatının 192. Yılını kutlayarak çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Gümüş, “Halkımızın her kesimine eşit mesafede yaklaşan zabıta birimlerimiz belediyemizin aynasıdır.” dedi.

Ziyarette Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Şevket Gülen ve Menteşe Belediyesi Zabıta Müdürü Mutlu Kaya, Başkan Gümüş’e zabıta birimi ve yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler aktardı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, zabıta biriminin toplumun her kesimine en yakın birim olduğunu ifade ederek, “Zabıtalarımız halkımızla iletişimi, olaylara bakış açısı ve çözüm üretme odaklı felsefesiyle belediyemizin aynasıdır. Özverili çalışmalarınızın ve başarılarınızın devamını dilerim.” dedi.

Menteşe’de kaza: Halk otobüsüne çarptı Menteşe’de kaza: Halk otobüsüne çarptı

Ziyaretin ardından Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve zabıta ekibi Menteşe Belediyesi Kültür Evi’nde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldiler.

Editör: Gazete Muğla