İlk ticaretini 16 yaşında Marmaris'te yaptı: Şimdi yabancı markalarla yarışıyor İlk ticaretini 16 yaşında Marmaris'te yaptı: Şimdi yabancı markalarla yarışıyor

CHP Muğla İl Örgütü olarak İmamoğlu’nun her zaman yanında olacaklarını kaydeden Başkan Zekican Balcı, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na misafir oldum. 

Bugün ülkemizin en büyük ihtiyacı olan şey adalet ve hukuk temelinde özgürlükçü, demokratik ve adil bir yönetim anlayışının tesis edilmesidir. Ekrem Başkanımızın İstanbul’da imza attığı başarılı hizmetlerle birlikte toplumda yarattığı büyük umudu söndürmeye yönelik yapılan planların farkındayız. 

CHP Muğla İl Örgütü ve Muğlalılar olarak, hukuk dışı süreçlere niyet edenlere karşı bir adım bile geri atmadan kendisinin yanında olacağımızı ifade ettim” dedi.

Başkan Balcı, İmamoğlu’na tablo hediye etti

Ziyarete ilişkin açıklama yapan Başkan Balcı, “Toplumumuzun en büyük yaralarından biri olan kadınlara ve çocuklara yönelik şiddete karşı farkındalık yaratmak ve CHP iktidarında bu konuyu kökünden çözüp tamamen ülke gündeminden çıkarma yolundaki irademizi ortaya koymak için kendilerine tablo hediye ettim. 

Değer yargılarını kaybeden ve sosyal yozlaşmaya maruz bırakılan milletimizin, CHP iktidarında yeniden ayağa kalkacağına, tarihine ve yüksek kültürüne yakışan bir şekilde medeni alemdeki yerini alacağına yürekten inanıyorum. 

Nazik ev sahipliği ve bize yol gösteren ufuk açıcı sohbeti için değerli başkanıma çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Muhabir: MERYEM ÖZEN