Ege Bölgesi Malatyalılar Derneği Başkanı Nüvit Ateş, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü makamında ziyaret etti. Ateş, Ege Bölgesi Malatyalılar Derneği olarak yaptıkları çalışmalar ile iki kent arasında iletişim köprüsü oluşturduklarını kaydetti.

Ege Bölgesi Malatyalılar Derneği Başkanı Nüvit Ateş, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü makamında ziyaret ederek, Muğlaspor Malatya Yeşilyurt Belediyespor karşılaşması sırasındaki ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti.

Ege Bölgesi Malatyalılar Derneği olarak yaptıkları çalışmalar ile iki kent arasında iletişim köprüsü oluşturduklarını vurgulayan Başkan Ateş, “Bahattin Başkanımıza Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Battal Gazi Belediye Başkanı Osman Güder ve diğer Belediye Başkanlarının selamlarını getirdim. Malatya Yeşilyurt Belediye Spor Muğlaspor deplasmanına geldiğinde yöneticileri beni aramıştı. Ben il dışındaydım. Bende Bahattin Başkanımızı aradım. Sağ olsun çok yardımcı oldu ve Malatya Yeşilyurt Belediye Spor’u ağırladı. Kendisine bu hassasiyeti için teşekkür ediyorum” dedi.

Menteşe’de trafik kazası: 6 yaralı Menteşe’de trafik kazası: 6 yaralı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ise, “Spor evrenseldir ve siyaset üstü bir kavramdır. Bizler Menteşe’de hoşgörü ve saygı kültürünü benimseriz. Bu kapsamda Nüvit Başkanımız bizi aradığı andan itibaren Malatya Yeşilyurt Belediyespor’u ağırladık ve kendilerine yardımcı olduk. Spor ile başlayan iki kentin dostluğu gelişerek devam edecektir” dedi.

Editör: Gazete Muğla