Meneteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli polisler arasından görevlerini yerine getirirken üstün başarı ve gayret gösterenlerin ödüllendirilmesine devam ediliyor.

Muğla 'nın Menteşe İlçesi 'nde İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli polislerin görevleri esnasında motivasyonlarının arttırılarak görev kalitesinin arttırılması amacıyla başarılı polisler ödüllendirilmesine devam ediliyor.Bu bağlamda ilk olarak geçtiğimiz ay Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli 2 polis memuru ödüllendirilmişti. Bu kez de 1 komiser ve 1 polis memuru ödüllendirildi.

Menteşe’de elektrik kesintisi! Menteşe’de elektrik kesintisi!

Menteşe İlçesinin sevilen ve başarılı kaymakamı Caner Yıldız 'ın makamında gerçekleştirilen törende Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli Komiser Adil Haçan ve Polis Memuru Yusuf Ali Bekar ' a başarı plaketleri takdim edildi. Başarılı polislere başarı plaketlerini Kaymakam Caner Yıldız takdim ederken törende Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz da hazır bulundu.

Menteşe İlçesi'nde İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli polislerin görevleri esnasında motivasyonlarının arttırılarak görev kalitesinin arttırılması amacıyla gerçekleştirilmekte olunan başarılı polislerin ödüllendirilmesinin ileri ki günlerde de devam edeceği öğrenildi.

Editör: Gazete Muğla