Bahçeli'nin telefonla aradığı 17 yaşındaki Fethiyeli Boran amansız hastalığa yenik düştü

 MUHABİR
Muğla'nın Fethiye ilçesinde uzun süredir kanser tedavisi gören 17 yaşındaki Mehmet Boran Kara'nın hayattaki en büyük hayali MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile konuşmak veya görüşmekti, Bahçeli’nin telefonla arayarak görüştüğü Kara, amansız hastalığa yenik düşerek yaşama veda etti. Yakınlarının en büyük sevinci ise 17 Yaşındaki Mehmet Boran Kara’nın vefatı öncesinde son isteğinin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından gerçekleştirilmiş olmasıydı.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde uzun süredir kanser tedavisi gören 17 yaşındaki Mehmet Boran Kara'nın hayattaki en büyük hayali MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile konuşmak veya görüşmekti, Bahçeli’nin telefonla arayarak görüştüğü Kara, amansız hastalığa yenik düşerek yaşama veda etti.
MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, geçtiğimiz aylarda 17 yaşındaki kanser hastası Kara ile bir konuşma gerçekleştirmiş ve görüşmede, Mehmet Boran Kara'ya geçmiş olsun dileklerinde bulunan MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Sesiniz çok iyi geliyor. Allah'ım yardımcınız olsun ve tez zamanda hastalığınızın şifasını versin. Ne zaman arzu ederseniz beni arayabilirsin. Ankara'ya da yolun düşerse, genel merkezimizde seni ağırlamak isterim" demişti.
MHP lideri Bahçeli'nin sesini duyduğu an heyecanlanan Mehmet Boran Kara ise, "MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beye uzun ömürler dilerim. Kendisini çok seviyorum. O gerçek bir Türk lideridir. Onunla konuşmak veya görüşmek hayattaki en büyük arzumdu” ifadelerini kullanmıştı.

whatsapp-image-2024-09-24-at-09-52-09.jpeg

17 YAŞINDAKİ BORAN YAŞAMA VEDA ETTİ
En büyük hayali MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile konuşmak olan 17 yaşındaki kanser hastası Mehmet Boran Kara’nın amansız hastalığa yenik düşerek yaşama veda ettiği öğrenildi. Fethiye’de düzenlenen cenaze törenine MHP’nin Muğla ve Fethiye teşkilatları ile Ülkü Ocaklarından çok sayıda genç katılım sağladı.
17 yaşında yaşama veda eden Boran’ın yakınlarının en büyük sevinci ise 17 Yaşındaki Mehmet Boran Kara’nın vefatı öncesinde son isteğinin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından gerçekleştirilmiş olması
MHP Muğla Milletvekili adayı olan Kaan Kürşat Gönül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi:
“Çok üzgünüm. Geçtiğimiz haftalarda Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin görüşerek moral verdiği Ülkü Ocaklı kardeşim, Mehmet Boran’ımızı kaybettiğimizi öğrendim. Şüphesiz O’ndan geldik ve O’na döndürüleceğiz. Allah’ım ailesine, sevenlerine, sevdiklerine sabır versin”
MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat ise en büyük hayali MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise görüşmek olan 17 yaşındaki Mehmet Boran Kara’yı vefat etmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, şunları söyledi:
“Kardeşimizin genç yaşta vefatı hepimizi derinden üzdü. MHP teşkilatlarımızın kardeşimizi son yolduğuna ailesi ile birlikte uğurladılar”

Bu haber toplam 131 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.