“Cumhurbaşkanımızın gençlere ve kadınlara verdiği destek bize güç ve cesaret veriyor. Ben de genç bir kadın kardeşiniz olarak ülkemizin, bölgemizin, Muğla’mızın talep ve beklentilerine aracılık etmek, sorunlarımızı dile getirmek ve bu sorunlara çözümler üretmek için karşınızdayım” diyen Fethiyeli Avukat Av. Emine Seher Girgin yayımladığı basın açıklamasıyla AK Parti Muğla Milletvekili aday adayı olduğunu duyurdu.

“AK PARTİ MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYIYIM”

Av. Girgin açıklamasında şu söylemlerde bulundu:

Muğla'da yaz yağışları yüzde 80’den fazla azaldı Muğla'da yaz yağışları yüzde 80’den fazla azaldı

“Halka hizmet, hakka hizmet duygusuyla, niyet hayır, akıbet hayır. Değerli hemşerilerim, değerli dava arkadaşlarım; Tarihimizin en önemli seçimlerinden birine adım adım yaklaşmaktayız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlerin ve kadınların siyasette aktif rol almaları gerektiği prensipleriyle bende genç bir kadın kardeşiniz olarak siyasetin AK Parti saflarında yer almaktan büyük gurur duyuyorum. Güçlü Türkiye Yüzyılı destanını yazmak ve Fethiye’mize Muğla’mıza Ülkemize hizmet etmek amacıyla çıktığım bu yolda AK Parti’den Muğla Milletvekili aday adaylığımı siz değerli hemşerilerimle paylaşıyorum. Bugün heyecanlıyız, bugün gururluyuz. Çocukluğumdan başlayarak ailemle (annem, babam) birlikte hep aynı çizgi de bu siyasi yolda mücadele ettik. Çocukluğumdan beri kurduğum hayallerin ilk somut adımlarını atıyorum. İçimdeki bu coşku ve azim partim adına her zaman her şeyi yapabilecek gücü veriyor. Bu kutlu mücadele de tüm benliğim ve bedenimle bende varım diyorum. Cumhurbaşkanımızın gençlere ve kadınlara verdiği destek bize güç ve cesaret veriyor. Ben de genç bir kadın kardeşiniz olarak ülkemizin, bölgemizin, Muğla’mızın talep ve beklentilerine aracılık etmek, sorunlarımızı dile getirmek ve bu sorunlara çözümler üretmek için karşınızdayım. Bu süreç noktasında mesele Muğla’mız, mesele ülkemiz. Cesur, kararlı, teşkilatlarımızla bütünleşecek, yeniliklere açık, çalışkan bir aday adayı olarak karşınızda bulunuyorum. Gün hizmet günüdür, gün birlik ve beraberlik günüdür. Gün, Cumhurbaşkanımız liderliğinde Türkiye Yüzyılında görev alma günüdür. Hedefimiz Muğla’daki vekil sayımızı arttırmak ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk turda açık ara farkla tekrar cumhurbaşkanı olarak seçmek. Seçimlerin vatanımıza, milletimize, Muğla’mıza hayırlara vesile olmasını diliyor, hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Türkiye için hemen şimdi. Başlasın Türkiye yüzyılı.”

AV. EMİNE SEHER GİRGİN KİMDİR?

1998 yılında Muğla’da dünyaya gelmiştir. İlk ve orta öğretimini Yatağan TEK Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’nda, Lise eğitimini ise Fethiye Belediye Fen Lisesi’nde tamamlamıştır. Yüksek Öğrenimini İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamlayarak, üniversite yıllarında okulun AK Parti AKZAİM teşkilatında çalışmalarda bulundu. 2022 yılından itibaren Fethiye Ak Parti Gençlik Kolları Yürütme ve Yönetim Kurulu üyesi, Fethiye’de serbest avukatlık mesleğini icra etmektedir.

Editör: Beritan Yücel