Atapark, Kerimoğluevi ve Yalabık Parkı Büyükşehir'e devredildi

Atapark, Kerimoğluevi ve Yalabık Parkı Büyükşehir'e devredildi
 MUHABİR
Menteşe Belediyesinin Ekim ayı toplantısında, Menteşe İlçe Merkezinde bulunan Atapark ve Yalabık Parkı ile Yerkesik Mahallesinde bulunan Kerimoğlu Türküsü evi, 4 yıl süreyle Muğla Büyükşehir Belediyesine devredildi

Menteşe Belediyesinin Ekim ayı toplantısı, Türkan Saylan Kültür Merkezinde yapıldı. Toplantının açılışında söz alan Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal, Belediye olarak yaptıkları çalışmalar konusunda şunları söyledi:
“Şiddete karşı tutum belgesi imzaladıklarını söyledi. Bu tutum belgesi eşitlikçi bir belge. Bu belge sadece kadınlar için değil. Belediyemiz erkek personeli içinde geçerli. Belediyemizde hiçbir erkek veya kadın personelin mobinge maruz kalmasına izin vermeyeceğiz. Kadınlarımıza sağlık taramalarımız ve sinema gösterimlerimiz devam ediyor. Bölgemizde yaşanan orman yangınları olarak belediye olarak sahadaydık. Geleneksel yayla şenliği yaptık. Göktepe’de Kültür ve Sanat Şenliğini yaptık. Mahalle ziyaretlerine devam ediyoruz. Mustafa Muğlalı İşhanı sakinleri ile bir araya geldik. Onları süreç hakkında bildirdik. Ayrıca 1 ay içinde tahliye edilmesi gerektiğini bildirdik”


Meclis toplantısında, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Menteşe İlçe Merkezinde bulunan Atapark, Yalabık Parkı ile Yerkesik Mahallesinde bulunan Kerimoğlu Türküsü Evi’nin Muğla Büyükşehir Belediyesine devredilmesi hususu gündeme geldi.


Toplantıda, Atapark, Kerioğlu Türküsü Evi ve Yalabık Parkı, Menteşe Belediyesinden oy çokluğu ile 4 yıl süreyle Muğla Büyükşehir Belediyesine devredildi.


Toplantıda, Menteşe Belediyesi ile Hatay'ın Erzin Belediyesi, Adıyaman'ın Gölbaşı Belediyesi ve Konya'nın Cihanbeyli Belediyeleri arasında 5393 sayılı Belediye Kanunu'nun 18'inci maddesi uyarınca kardeş şehir olunması Belediye Meclisi tarafından oy birliği ile kabul edildi.

Bu haber toplam 28 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.