İstanbul Ataşehir’de bir otelin önünde yaşanan silahlı saldırı, kamuoyunu sarsarken olayın perde arkası hâlâ gizemini koruyor. Oda Tv'nin haberine göre, saldırıda ağır yaralanan ve hastanede yaşamını yitiren kişinin, sanat camiasında “Âşık Dermani” mahlasıyla tanındığı ortaya çıktı.
Telefon Görüşmesi Ölümle Bitti
Olay, Ataşehir’de lüks bir otelin önünde meydana geldi. Otelin kafeteryasından dışarı çıkarak telefonla konuşmaya başlayan 42 yaşındaki Çetin Doğru, kimliği belirsiz motosikletli iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Vücuduna isabet eden kurşunlarla yere yığılan Doğru, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.
Hastanede Acı Son
Yoğun müdahaleye rağmen kurtarılamayan Doğru’nun ölüm haberi yakınlarını yasa boğdu. Ailesi ve arkadaşları hastaneye akın ederken, bazı yakınları sinir krizi geçirdi.
Saldırganlar Kayıp, Soruşturma Sürüyor
Olayın ardından kaçan motosikletli saldırganların kimliği henüz tespit edilemedi. Polis, saldırının nedenine dair çok yönlü soruşturmasını sürdürüyor. Cinayetin ardında kişisel husumet mi yoksa daha derin bir sebep mi olduğu araştırılıyor.